Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na: @CzouGu @Michuu... @Ac1d @Exterminix

Rutabag

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 13016
Login: Rutabag
Nick oskarżonego: Czougu. Michuu, Ac1d, Exterminix
Powód skargi: Pościg mustwin
Data zdarzenia: 07.12.2023
Dowody:  https://drive.google.com/file/d/1CFQONEESBas6fWDr2nY3sUKbRVBdx6-I/view?usp=sharing plik jest za duży abym mógł go wstawić np. na imgur
Opis sytuacji: Miał miejsce pościg, pojechałem pod prąd przez co "Ac1d" rozpoczął za mną pościg. Wszystko szło na spokojnie do momentu, w którym 3/4 jak nie wszystkie radiowozy, które mnie goniły rozbiły się na autostradzie. Gdy to zobaczyłem po chwili zjechałem z autostrady i zacząłem skręcać jak najwięcej aby mnie nie znaleźli i tutaj się rozpoczyna kabaret. Zdążyłem skręcić conajmniej 2/3 razy (SAPD NIE WIDZIAŁO GDZIE SKRĘCAM) po czym nagle słyszę sygnały, odwracam się za siebie i widzę goniące mnie radiowozy wyjeżdżające z ulicy, z której wyjechałem. Jedno wielkie "XD". Policja zaznaczająca sobie na mapie gracza, którego goni to totalny mustwin, wiem że tak to działa, nie ważne od kogo. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.1a3b278a0dd1c1aa271a7c540e9daaa1.png image.png.ca3786089ccf2a9d742a14d79eaa1e6e.png image.png.ac20aaecc2efd40d171097a8bddc6028.pngczwartego niestety nie ma na serwerze a nie mogę go znaleźć na discordzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.