Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Shino808

caesarek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: caesarek
Nick pracownika/ów: Shino808, jaszur
Powód skargi: Brak umiejętności podstawowego RP jako medyk.
Opis oraz data zdarzenia: Hej, ogólnie sprawa toczyła się wczoraj gdzieś około godziny 19 kiedy otrzymaliśmy wezwanie na wypadek, po wyciągnięciu poszkodowanego nic specjalnego się nie działo do czasu kiedy chłopaki zaczęli opatrywać wytrzewienie, jak to powinno być wiadome dla każdego pracownika z kwalifikowaną pierwszą pomocą do wytrzewienia wykorzystujemy gotowego opatrunku trójwarstwowego znajdującego się w EMT-Bag/torbie R-1, jednak panowie postanowili samoistnie wykonać taki opatrunek namaczając gaze jałową roztworem z NaCl, następnie przyłożyć do miejsca wytrzewienia, a na sam koniec talenty przyłożyli do wytrzewienia folie NRC, a następnie zakleili plastrem. Brzmi to samo w sobie głupio, bym oczywiście nie wyciągał tego na forum, ale niestety zarząd nie jest w stanie odpisać na moje wiadomości, na obronę tego braku odpisywania wysyłam screena gdzie wysłałem ładny obrazek 19.11 a dalej nie uzyskałem odpowiedzi. Chciałbym jeszcze, aby sam @Shino808się pod tą skargą wytłumaczył, bo to nie pierwsza taka akcja, ale na początku chciałem być chojny dla niego, bo widziałem, że jest nowy. pozdro.
Dowody w postaci ss'ów lub logów:image.png.fc90360aaa6122c37f614ee94c0185ec.pngimage.png.b8fd72f16f8882cfd315cca4285c2464.png

Edytowane przez caesarek
  • Super 5
  • Haha 2
  • Auć 1
  • WOW! 2

Witam pana bardzo serdecznie 

Faktycznie zaszła pomyłka, zapomniałem uciąć/złożyć folii żeby była mniejsza, lecz ucząc się z materiałów szkoleniowych nie było jasno powiedziane, że folia ma być w kształcie trójkąta co prawda myślę, że zostało to powiedziane na szkoleniu, lecz musiał mi ten fakt umknąć. Przepraszam bardzo pana, ale uczyłem się z materiałów i tak jak powiedziałem nie było to napisane. Oraz odwołując się tutaj do przywołanego ss już rozmawiałem z zarządem, przyznałem się do błędu, że taka sytuacja byłą nie właściwa oraz nie powinna się więcej powtórzyć. Dlatego chciałbym tutaj ponownie przeprosić za zaistniałą sytuacje oraz postaram się aby więcej się nie powtórzyła.

Pozdrawiam  

RP zostało wykonane poprawnie i zgodnie z materiałem, co więcej, specjalnie skontaktowałem się z Ratownikiem Medycznym i taka wersja jest w stu procentach poprawna. Co do nagrania i skoku, pracownik został ukarany wewnątrzfrakcyjnie już wcześniej. Skargę odrzucam. 🙂

• Super 1
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.