Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[ INTERFEJS ] ProjectRPG

ProKy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, dzisiaj chciałbym zaprezentować Wam interfejs MTA zrobiony pod serwer ProjectRPG.

Na wstępie chciałbym poinformować, że jest interfejs jest w fazie "beta", mam zamiar dodać do niego kilka przydatnych funkcji, oraz całkowicie zmienić wygląd MTA.

(Oczywiście po zakończeniu wydam interfejs do publicznego grona)

Aktualnie prezentuje się on tak:

Spoiler

interfejs.thumb.PNG.43e3ae0042165cc84ce1dbd46a9a83f7.PNG

(po najechaniu na przycisk, powiększa się on oraz podświetla, tak samo jak w oryginalnym interfejsie MTA)

(Jakość screenshot'a jest słaba z powodu niskiej rozdzielczości na której pracuję)

Osobiście, nie jestem jeszcze zadowolony z tego co już zrobiłem. Myślę, że za jakiś czas ponownie się odezwę z aktualizacją interfejsu.

Pozdrawiam, miłej nocy/dnia.

2 godziny temu, s1mple napisał:

Przepraszam, ale nie podchodzi mi to, w sumie nie jest takie złe, ale popraw kilka rzeczy i jakość.

Tak jak pisałem, jest to faza beta, do poprawki znalazłem już sporo rzeczy, a jeśli chodzi o jakość, w największej rozdzielczości interfejs jest dobry jakościowo, screenshot był robiony na niższej rozdzielczości, na której pracuję, co też zostało przeze mnie wspomniane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.