Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na oski_XD - oskarżony przez Hjubi

Hjubi

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na @Oski_XD - oskarżony przez Hjubi

Nick pracownika: @Oski_XD
Data zdarzenia:  02.12.2023 
Opis zdarzenia: podczas jazdy motorem nie zdazylem wykrecic i sie zabilem odrazu gdy sie odrodzilem  bieglem jak najszybciej po motor gdy bylem prawie na miejscu zauważyłem że motorem zainteresowal sie oski gdy tylko dojechalem pisalem mu dwukrotnie zeby poczekal chwilke nadmienie ze nie minelo wiecej niz 5 min po mojej smierci a nie jest to taka mala odleglosc wiec nie mialem na tyle duzo czasu zeby po niego pojechac czymkolwiek. Uwazam ze nie powinien zabierac tego motoru lub poprostu napisac czy sie po niego zjawie

Dowody: 

mta-screen_2023-12-02_21-40-14.png

Witam, Specjalista Oski_XD z SA Road Assistance! Podczas jazdy lawetą wraz z @wojtpower zauważyliśmy motor porzucony gdy skierowałem suszarką na motor to minęło 2 minuty więc postanowiłem załadować motor na lawetę i dać go na parking policyjny jak oddaliłem się trochę dalej od miejsca gdzie leżał motor to zauważyłem że biegł za mną gracz Hjubi po załadowaniu motoru na lawetę napisał mi że mam się zatrzymać pomyślałem że chce odzyskać motor ale że miałem go już na lawecie to postanowiłem jechać dalej.
https://imgur.com/a/52VkqNX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.