Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na xanny

Hebel

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hebel

Nick oskarżonego: xanny

Powód skargi: mute Na VC (nadużywanie vc)

Data zdarzenia: 30.11.2023 godzina : 22:20

Dowody: Logi nadania kary , ss od suportera że vc można używac ile się chce

Opis sytuacji: Byliśmy w kościele , śpiewałem na vc nie przeszkadzając nikomu ,nie przeklinałem , przyszli ludzie którzy chcieli posłuchać jak śpiewam. Robiłem odstępy czasu by nie nadużywać VC chociaż podobno można używać ile dusza zapragnie. 

Chciałbym aby świadkowie się odnieśli do tej sytuacji.

Zrzut_ekranu_7.png898305311_ss2.thumb.png.ce327418d6ca481c7d8f152bf38121fe.png

Nie mam pojęcia kto dostarczył to nagranie i raczej mnie to nie interesuje , wszyscy co byli z nami w kościele dobrze się bawili , tej osobie której to przeszkadzało zawsze mogła opuścić to miejsce i by było z głowy. Poza tym nie mogła tam trafić przypadkowo ponieważ dawaliśmy ogłoszenia o naszej imprezie więc każdy wiedział na co się pisze. Dzień wcześniej dostałem muta za to samo więc dziś tak jak już napisałem wyżej robiłem odstępy czasu by [nie nadużywać VC] ,chociaż gdy pytaliśmy się suporta powiedział nam że vc można uzywać "tyle ile mi się żywnie podoba"

12 godzin temu, Hebel napisał:

Nie mam pojęcia kto dostarczył to nagranie i raczej mnie to nie interesuje , wszyscy co byli z nami w kościele dobrze się bawili , tej osobie której to przeszkadzało zawsze mogła opuścić to miejsce i by było z głowy. Poza tym nie mogła tam trafić przypadkowo ponieważ dawaliśmy ogłoszenia o naszej imprezie więc każdy wiedział na co się pisze. Dzień wcześniej dostałem muta za to samo więc dziś tak jak już napisałem wyżej robiłem odstępy czasu by [nie nadużywać VC] ,chociaż gdy pytaliśmy się suporta powiedział nam że vc można uzywać "tyle ile mi się żywnie podoba"

Mimo wszystko dalej nadużywasz czatu głosowego, jeżeli naprawdę tak bardzo chcesz śpiewać, to czasem odbywa się karaoke w którym można wziąć udział. Wystarczyło napisać apelację, a nie ściągać osoby na pisanie skarg w moją stronę. Co do ciągłego przytaczania słów innego supportera, to jest regulamin serwera do którego można w każdej chwili zajrzeć.

2 godziny temu, Hebel napisał:

Okej rozumiem , gdzie można zapisać się na to karaoke bo nigdzie nic na ten temat nie mogę znaleźć ? a co do regulaminu to nie ma tam nic napisane o określonym czasie używania VC.

Karaoke jak wspominałem odbywa się cyklicznie, taki event. Powiadomienia o różnych eventach są discordzie.

Z tego co słyszałem takie karaoke odbywa się na discordzie, a mi chodzi o to żeby taki koncert lub karaoke odbyło się w grze na serwerze , na przykład w klubie w LS , myślę że nikomu by to nie przeszkadzało. Czekam dalej na odpowiedź odnośnie regulaminu.

W dniu 1.12.2023 o 17:44, Hebel napisał:

Z tego co słyszałem takie karaoke odbywa się na discordzie, a mi chodzi o to żeby taki koncert lub karaoke odbyło się w grze na serwerze , na przykład w klubie w LS , myślę że nikomu by to nie przeszkadzało. Czekam dalej na odpowiedź odnośnie regulaminu.

Co do regulaminu, mam prawo nałożyć ci karę nawet jeżeli, nie ma takiego punktu ujętego w regulaminie. Sam fakt tego że na nagraniu modulujesz/zniekształcasz swój głos powoduje dyskomfort. Zresztą kara została zdjęta, nie rozumiem po co drążyć temat i ja nie mam nic więcej do dodania, bo dalsze prowadzenie dyskusji jest bez sensu, ze względu na to że nic nie wnosi do skargi.

Do administracji RCON nie trafiło nagranie z całego zajścia zatem mamy sytuację słowo przeciwko słowu. W całej tej sytuacji podstawą do nadania kary mogłoby być modulowanie głosu, bądź puszczanie jakiś nagrań/bindów przy pomocy Voice Chatu. Nie ma tutaj żadnego potwierdzenia, bądź zaprzeczenia wystąpienia tej sytuacji, zatem muszę zdać się na doświadczenie supportera i jego osąd. Ostrzegam byłego już supportera żeby w przyszlości jeśli zdecyduje się powrócić, zachowywał nagrania, bądź umieszczał je jako dopisek do kary widoczny dla administracji. Skargę uważam za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.