Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Fistaszek

Paski

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37938.
Login: Paski.
Nick oskarżonego: Fistaszek.
Powód skargi:  Oszukanie na Tune Pojazdu.
Data zdarzenia: 29.11.2023.
Dowody: logi z gry .
Opis sytuacji:   Chciałem kupić pojazd stratum , gracz ogłaszał że pojazd jest ft na w bez nitro 5. Po trejdzie wszedłem na forum w bazę pojazdów i zauważyłem że pojazd nie posiada powiększonego baku.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.thumb.png.bdabc16bff679fdce7657ddde95e12ad.png

Paski powiem ci tak, ciągle kłamiesz oraz kombinujesz. Po tym jak wymiana doszła do skutku, to grasz po za akceptowaniu już pisał wiadomość (jeszcze przed finalizacją) "Informuje o skardze". Po czym napisałem, że nie zauważyłem, bo myślałem że ma FT bez nitra, że mogę odmienić, nie miałem zamiaru oszukiwać. Po czym gracz napisał po tej wiadomość "Oddajesz 70k za bak" chociaż mu pisałem o odmianie. Po czym zrobił /pmoff i se pojechał, chociaż chciałem odmienić. Potem po kilku kwadransach zaczął do mnie pisać o odmianie, to mu napisałem by napisał skarge ponieważ z support nie chciał mi odpowiedzieć (No to akurat racja sprawa pomiędzy 2 osobami ale myślałem że mi odpowie). To zaczął pisać że ma punkty, zawieszone konto itd co wydało się kłamstwem w tym momencie. 

Co zauważyłem na temat gracza Paski: Od razu po akceptowaniu wymiany zaczął pisać i po finalizacji wysłał wiadomość "informuje o skardze", potem wymuszał 70k za bak, potem pmoff, potem odmiana (którą po finalizacji oferowałem), potem kłamał o tym że skargi nie może napisać, i teraz jesteśmy gdzie jesteśmy.

Notka : Nie mam all screenów, ale są logi.

Proszę o opinie moderacji co mogę zrobić w tym momencie bo nie wiem.

Screenshot_8.thumb.png.d54f7bdcf071432b419b46979e50bb9a.pngScreenshot_7.thumb.png.27956424648e80d48379b49b0aca9481.pngScreenshot_6.thumb.png.9cab44ee09ee3f114c9959750e7b3ffa.png

Więc wiedziałeś że nie ma baku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.