Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

RomanNierosoman

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RomanNierosoman
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Kara nałożona za nic ( jej tytuł jest wzięty nie wiem skąd chyba tylko po to żeby wystawić karę ;lub sugerowanie że jadę rancherem long (czestym autem używającym przez odwalaczy))
Data zdarzenia: 21:35
Dowody: Posiadam nagranie, z całej jazdy przed dostaniem Prawka ( mogę je udostępnić dla osób do tego uprawnionych bardziej kompetentnych od wyżej wymienionego administratora) 
Opis sytuacji:  Jeździłem sobie elegancko po mieście san fierro pięknym rancherem long nagle dostaje karę za odwalanie i skoki. Zabawna sytuacja która nie powinna mieć miejsca. Nie pozdrawiam Administratora który powinien jak najszybciej udać się do okulisty lub psychiatry ( dla zdecydowanych mogę udostępnić sprawdzonego specjalistę który z pewnością rozwiąże każde zaburzenie ). Jeszcze raz Nie pozdrawiam i proszę o rozpatrzenie skargi.

Witam,
Jak zdecydujesz się napisać skargę normalnie, nie pajacując w niej, to zdecyduje się normalnie odpowiedzieć, (twoje zalecania mi udania się do okulisty, czy też psychiatry?) na ten moment pozostawiam tylko dla administracji ARCON wiadomość, że gracz przed ukaraniem posiadał dwa ostrzeżenia nt. swojej jazdy, które najwidoczniej nie przyniosły żadnego skutku, dlatego otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 6 godzin. Tak jak Ci pisałem, obserwowałem Cię przez 10 minut i dokładnie widziałem na czym polegała twoja "jazda" po mieście san fierro.

Ostrzeżenia, które były ponad pół godziny przed dostaniem prawka ? Od kiedy taki odstęp czasu  ma jaki kolwiek wpływ ? . Na czym zatem twoim zdaniem polegała ta "jazda" ? Na skracaniu lamp które skraca każdy ? Na jakich skokach ? Może jeszcze wystawiłeś prawko przez jazde po trawie xD. Nie wiem w którym miejscu odwalałem i tym bardziej utrudniałem rozgrywkę innym konsumentom Serwera.

Skoro masz nagranie przed otrzymaniem kary, to je ukaż osobie rozpatrującej, wszystko wtedy się rozwiążę. 

P.S "ostrzeżenia, które były ponad pół godziny przed dostaniem prawka ? Od kiedy to ma jaki kolwiek wpływ" - Ostrzeżenia mają o wiele dłuższy "termin ważności" niż Ci się wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.