Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kącik statystyczny u DarXe

DarXe.mnr

Rekomendowane odpowiedzi

Statystyki - hobby, które nie zaniknie
Witam, skoro o wszystkim i o niczym to postanowiłem założyć wątek o tematyce statystyk z ProjectRPG. STATYSTYKI - to co uwielbiam robić najbardziej - prowadziłem takie na pewnym serwerze typu truck, który już nie istnieje i byłem tam znany jako "excelowy świr". Możliwości excela nie są przez wszystkich w pełni doceniane - od prostych tabelek, które coś liczą można tworzyć zaawansowane aplikacje z wykorzystaniem formularzy, makr, wyzwalaczy i tym podobne. Excel może służyć wtedy jako baza danych, a co z tym zrobimy to już zależy od naszej wyobraźni.

Po co powstał ten temat?
Szukałem miejsca by lepiej poznać opinie graczy na ten temat - czytałem komentarze na serwerze i.. zdania były podzielone. Pytali mnie po co to robię, niektórzy docenili pracę i byli zafascynowani wykresami, które wstawiam na forum i byli nawet ciekawi jak ja to wszystko stworzyłem. Inni twierdzili że nie mam życia.. a ja napiszę tak: właśnie że mam życie i bawię się tym co lubię w nim robić, bo sprawia mi to przyjemność i daje pewnego rodzaju satysfakcje 🙂

Link do arkusza ze statystykami:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/15XScp5ylh01OGX-83O8PsY-L-v77zBPAZ4vCbxg9Cg0/

Masz propozycję co do statystyk? Śmiało, opisz co chcesz zobaczyć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.