Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na DANERKO*CDW - oskarżony przez Bartek9182

Bartek9182

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na DANERKO*CDW - oskarżony przez Bartek9182

Nick pracownika: DANERKO*CDW
Data zdarzenia:  26.11.2023 13:30
Opis zdarzenia: Jechałem motorem i dostałem laga, scrashowało mi MTA, wchodzę na serwer, wsiadam do taxi i jade do motoru. Było to obok pp i widziałem pracownika DANERKO*CDW, napisałem mu ze mnie wywaliło i zeby nie bral mojego motoru, motor lezy minute a on juz zabiera, dziecinne zachowanie pracownika.
Dowody: https://clipchamp.com/watch/AS9LUEULdMH

7 godzin temu, Krychu napisał:

Motor znajdował się już na lawecie, więc nie musiał ci go oddawać. @DANERKO*CDW podeślij tutaj dowody.

Dostałem crasha MTA, wszedłem na serwer i od razu napisałem do @DANERKO*CDWżeby nie brał motoru bo już jadę, na filmie widać że stał przy nim jakiś czas więc jak pisał to nie był na lawecie. Więc nie kłam, bo skarga nie musi się tutaj zakończyć.

Szczerze, nie mam pojęcia już o co ci chodzi natomiast tutaj jest dowód który powinien wystarczyć

dowody.jpg

Odnośnie utrudniania niestety powtórka nie załapała tego więc bez dowodu jest to pewnie nieistotne natomiast pojazd brałem bez większego zastanowienia ponieważ gracz bartek chwilę przed tym zdarzeniem na tym właśnie motorze jeździł za mną po mapie, blokował wjazd na parking policyjny oraz wjeżdżał w strefę pp przez co nie mogłem wstawić innego pojazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.