Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na YOHNY

no.elo

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 78814
Login: oliwierskucinski
Nick oskarżonego: YOHNY
Powód skargi: fake offki
Data zdarzenia: 24.11.2023
Dowody: Logi
Opis sytuacji: zaproponowal mi uranusa i solaira. Uranus niby wycenianego na 1.2kk a dowiedzialem sie od ludzi ze kupili kiedys takiego za 700k, prosze o doplacenie do 1.2kk lub odmiane za moje NRG/ jednym slowem zostalem oszukany
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na gierke nie wbija a na forum ma pełną skrzynkę wiadomości

Witam, skarga została na mnie złożona więc się wypowiem, w żaden sposób nie twierdziłem ani nie napisałem nigdzie że uranus jest wart 1.2kk, tylko że został mi na tyle wyceniony, przez osobę która świadczyła takie usługi. Jest to samochód z niskim ID więc wartość pojazdu rośnie, więc to że ktoś kiedyś kupił takiego za 700k nie ma znaczenia tutaj. Ja sam dałem w wymianie za niego ponad 1kk. Dodatkowo za NRG nie dałem tylko uranusa ale także solaira na niskim ID i na lekkim tune, dodam też że gracz był świadomy przed zakupem oraz po zakupie widział obydwa pojazdy, jeździł nimi a nawet zmieniał lakier i lampy w kompo, a na koniec chciał się wymienić twierdząc że jednak woli nrg. Idąc tym tokiem to każdy gracz może wymieniać auta, pobawić się nimi a potem zdecydować o wymianie bo jednak mu się znudziło ale czy to jest tak naprawdę wporządku i uczciwe wobec drugiej strony? Równie dobrze ja też mógłbym napisać skarge na gracza powołując się tym że jakiś gracz mi napisał że kiedyś dał 900k za nrg a nie tak jak ja ponad 1.3kk w wymianie. Czekam na decyzję administracji.

W twojej kwestii leży zapoznanie się z wartością pojazdu oraz wyliczenie go. Powinno odbyć się to przed zakupem, a transakcja powinna zostać przemyślana 3 razy.

Giełda to miejsce, gdzie można zyskać, ale również i stracić. Administracja nie ubezpiecza Twoich błędów.
Dodatkowo, tak jak gracz wspomniał, prócz uranusa otrzymałeś solaira.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.