Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na araay*

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: araay*
Powód skargi: przedłużenie mi kary o 5 dni mimo że dał mi na 2
Data zdarzenia: ok 10 minut temu
Dowody: Logi jak do mnie pisał
Opis sytuacji: Dał mi kare na poczatku na 2 dni za wulgarnego binda ok rozumiem ALE KURNA przedłużył mi o 5 dni nie wiem za co wez sie araay* ogarnij bo robisz z siebie ludzika ze sniegu chlopie nudzi ci sie w życiu? dotnkij trawy  a nie wydłużyłeś mi kare o 5 dni bez dobrego powodu ja już cie nie rozumiem.

Ostatnia moja kara 7 Listopada sie skończyła czyli juz kope czasu temu więc skalowanie nie ma sensu XD chlopie 

Ale powinieneś dać mi warna zebym takich rzeczy nie pisal lub cos w tym stylu a nie od razu tez mute bo to nie ma sensu bez ostrzezenia 😛

Teraz, arayy* napisał:

Nie licz na ostrzeżenie, jeżeli masz ich na koncie kilka.

ale szkodzi ci dac mi np kolejne? skoro dla ciebie to nawet na korzyść nie? 
mój drogi powinieneś mi dać warna nie obraził bym się na ciebie za warny nie gryze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.