Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GluzzeR

MaReCKi.TG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MaReCKi
Nick oskarżonego: GluzzeR
Powód skargi: Brak jakiego kolwiek ostrzeżenia oraz nałożenie od strzała kary.
Data zdarzenia: 23.11.2023
Dowody: https://imgur.com/a/CS7Negc
Opis sytuacji: No nie ukrywam mam wulgarnego binda który jest za Hansztagowany (##). Lecz wiem o tym doskonale że gwiazdkowanie czy hanszkagowanie słów wulgarnych nie zmienia postaci rzeczy. W pełni przyjmuje tą karę na klatę bez apelacyjnie. Ale moim zdaniem i zdaniem otoczenia powinno to wyglądać w taki sposób że najpierw powinienem zostać ostrzeżony. Z powodem Nie stosowne bindy nie puszczaj ich czy jakoś coś w tym stylu. A tu odrazu z bomby została nadana kara, pragnę też przytoczyć że ludzie grający na serwerze wiele razy piszą bardziej obrzydliwe rzeczy i ostrzeżenia potrafią dostać po 2/3 razy a tu nic. Ja to rozumiem ale jak przeciętny gracz rzuca mięsem na prawo i lewo nikt z tym problemu nie ma dostanie jedno, drugie ostrzeżenie po czym dopiero wtedy kara wlatuje bez dyskusji. No dostałem kare 1 dzień nawet apelacji nie mam co pisać bo nawet szczerze nie chce mi się, już odczekam do końca i też chciałbym przytoczyć sytuacje Warna. Gdybym go otrzymał usunął bym binda albo bym go po prostu nie wysyłał, no nie miałem niestety takiej opcji ze względu na to że kara odrazu została nałożona. No już piszę tą skargę więc też chciałbym przytoczyć słowa ludzi z serwera że rangę powinien mieć po to aby pomagać nam gracza a nie uprzykrzać grę i ją utrudniać, a przede wszystkim nie powinno być wywyższania się ze ja mam range ty nie i co ty mi możesz zrobić. No tak to wygląda. 

Tyle ode mnie dziękuję!

43 minuty temu, GluzzeR napisał:

Wyjaśnię krótko. Tego samego dnia juz miałeś warna dotyczącego braku zachowywania przez Ciebie kultury. Chyba tylko tyle mam do powiedzenia.

No właśnie panie kolego. Jestem ciekawy od kogo dostałem warna bo ja sobie nie przypominam zebym dostał. Bo gdybym dostał warna to bym ogarnał dupe... 

Jak dostałem warna ostatniego to o 2 w nocy za napisanie na czacie G. [Morda chamie] i ostrzeżenie dostałem od Defol wiec nie rozumiem gdzie do czego dążysz. 
Po 18 Godzinach dałem Binda za którego nie dostałem ostrzeżenia...

Godzinę temu, GluzzeR napisał:

Nie licz na to, że za każdym razem będziesz uprzednio ostrzegany przed nadaniem kary.

W pełni to rozumiem tylko widzisz co ma pienik do wiatraka.
Jeżeli twierdzisz że dostałem ostrzeżenie [Którego nie było] to dlaczego kłamiesz? Skoro ostrzeżenie zostało mi nadane ostatnim razem 18 godzin wcześniej. Zupełnie z innego powodu, pisałem wyżej że Defol dał mi warna za to że napisałem na czacie Globalnym cytują [Morda chamie] i nie widzę sensu dalszego wymienianiem się z tobą kolejnymi zdaniami. Skończyłem dyskusję czekam na dalszy rozwój sprawy.

Chcę poruszyć to co napisałem wyżej, gdybym został ukarany warnem to bym nie puszczał już takiego binda i zapewne bym go usunął. Teraz temat polega na tym że wiele razy tematy np. Gdy ktoś chcę dostać się do jakiejś frakcji to go nie chcą bo jest tak zwanym (ODWALACZEM). I właśnie takimi decyzjami z twojej strony mam mniejsze szanse na jakie kolwiek dostanie się do frakcji czy gdzie kolwiek indziej. Napisałem też wyżej że w pełni to rozumiem i też powinny być brane inne rzeczy pod uwagę. Ostatnimi czasy też zauwazyłem że mało kto od ciebie warny dostaje z bomby walisz kary. No i tym akcentem kończę swoją wypowiedź. 

Tyle ode mnie Buziaczki [ MARECKI ]

2023-11-23 02:44:53 otrzymałeś ostrzeżenie od innego członka administracji, abyś zachował kulturę.

Kara od @GluzzeR została nałożona 2023-11-23 20:52:58. W tej sytuacji została poprawnie nadana kara czasowa. Skoro wiesz, że masz wulgarnego binda i otrzymałeś wcześniej warna o zachowywanie kultury to nie możesz być zdziwiony, że zostałeś ukarany. 

Kara została nadana poprawnie. Nie musisz przed każdą karą otrzymywać ostrzeżenia, wystarczy że wcześniej otrzymałeś ogólne ostrzeżenie co do swojej kultury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.