Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Blood Fight XII

Poziomeq

Rekomendowane odpowiedzi

0pOxWL6.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony znów Pressman @Poziomeq z Redakcji Prasowej Project News. Dziś wraz z kolegami redakcji, czyli Senior Pressman @Kapicki_12 oraz Pressman @Limek, naświetlimy Wam przebieg ostatniej gali Blood Fight oraz przedstawimy ciekawe wywiady!
VDgjwdI.png

Zaczynając od podstawowych informacji, gala odbyła się 18.11.2023 w sobotę o godzinie 18:00, zawodnicy byli zobowiązani do wpłaty kaucji w kwocie 5,000$, która po gali została im zwrócona. Nagrody wyglądały kolejno, pierwsze miejsce 40,000$, drugie miejsce 30,000$ oraz za trzecie miejsce 20,000$.

XGwBbve.png

Przechodząc do walk, prezentowały się one następująco (kolorem tym oznaczony jest zwycięzca)

PauLovskY vs sm1thhh

Ministrant.Bogus vs  Szczurasek

lejek vs MarceliQ

Dejsio vs af1

igosiekx vs mvrcelek 

Sugar.TWR vs Sylksiorek

Puchatek4 vs bialyja

Grondzel vs KrulewiczMaster

——————————————
bialyja
vs krulewicz master

lejek vs mvrcelek

sm1thhh vs Sylksiorek

af1 vs Szczurasek
——————————————
krulewicz master
vs mvrcelek

Sylksiorek vs af1
——————————————

mvrcelek vs af1 

krulewicz master vs Sylksiorek

Tym samym podium prezentowało się następująco:

1. @Sylksiorek  - 40,000$
2. @KrulewiczMaster  - 30,000$
3. @af1  - 20,000$

Zwycięzcom gratulujemy oraz życzymy wszystkim zawodnikom powodzenia w następnych galach.

XGwBbve.png

Zapraszam do wywiadów, które Pressman @Limek przeprowadził z zawodnikami oraz wywiadem przeprowadzonym przez Senior Pressman @Kapicki_12 z organizatorem wydarzenia.

XGwBbve.png

Pierwszy wywiad został przeprowadzony przez @Limek ze zwycięzcą całej gali.

KMsOqjH2_tGvTS3ILPOLTjWaemJfNh7vSn2g2fE8JJr8J5UFmG2kgtl-16qN3cOfrXj84K4yt3HbbzlcRLTIYcb4qtm6fGHEI_vHZTIrZGivnQ_9OCHPDlW2kX1N5SBrg_S-HC51J9580YJhZqbq_zU

L: @Limek |  S: @Sylksiorek

L: Cześć, Limek z Redakcji Project News. Znajdziesz chwilkę czasu?
S:
Hej, oczywiście, że tak!

L: Walczyłeś na gali Blood Fight, czy była to Twoja pierwsza walka?
S:
Pierwszy raz brałem udział w takim wydarzeniu, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z tego typu aktywnością.

L: Które miejsce udało Ci się zająć?
S:
Pierwsza walka i pierwszy debiut, pierwsze miejsce!

L: Ooo, gratulacje. Czy według Ciebie biznes postarał się, dopilnował wszystkiego?
S:
Jeśli mam być szczery nie do końca, SAPD, które było na gali, nie było doinformowane co do wszystkiego i było dużo incydentów związanych z ich winy, natomiast pomijając ten fakt, to biznes dopilnował wszystkiego, aby odbyło się to na jak najwyższym poziomie.

L: Jak oceniasz przygotowania rywali, a swoje?
S:
Rywale na bardzo zaawansowanym poziomie, myślę, że gdyby nie przygotowania to bym poległ już podczas przygotowań, wysoki poziom walki, walka do ostatniego tchu, coś niesamowitego.

L: Czy planujesz po raz kolejny brać udział?
S:
Oczywiście, że tak! Nie mogę się już doczekać kolejnej gali!

L: Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
S:
Pozdrawiam ziomali, którzy byli na widowni oraz w klatce, czyli @mvrcelek, oraz sm1thh.

L: Pozdrawiam! Dziękuję za poświęcony czas. Życzę kolejnych sukcesów. Do zobaczenia!
S:
Do zobaczenia!

XGwBbve.png

Kolejny wywiad był przeprowadzony z zawodnikiem zamykającym podium, również przez @Limek.

XGwBbve.png

L: @Limek |  a: @af1

L: Halo! Dzień dobry! Jest ktoś tutaj?
a: Dzień dobry! Naturalnie.

L: Limek z Redakcji Project News, mogę zająć Ci chwilkę?
a: Jasne!

L: Dziękuję, słyszałem, że na ostatnich walkach gali dużo się działo, czy to prawda?
a: To prawda, atmosfera była super.

L: Była to Twoja pierwsza walka, czy może już kiedyś brałeś udział?
a: Dokładnie tak jak mówisz, była to moja pierwsza walka. Nigdy nie zdarzyło mi się walczyć na tego typu galach.

L: Podobała Ci się Twoja pierwsza gala? Jak oceniasz przygotowanie organizatora oraz całego biznesu?
a: Muszę powiedzieć, że byłem pozytywnie zaskoczony. W jak profesjonalny sposób gala była zorganizowana. Przygotowanie przez organizatora tak dużego wydarzenia. top! top!

L: Domyślam się, że ćwiczyłeś trochę. Mam rację?
a: Ćwiczę już od dłuższego czasu, ale nigdy się tym jakoś nie chwaliłem. Moją historię ze sportami walk mieszanych rozpocząłem w klubie Fight Club już jakiś czas temu pod opieką trenera @Yedolf'a. Dokładnie będzie to około 9 lat.

L: Jak oceniasz przeciwników względem siebie?
a: Myślę, iż przeciwnicy, z którymi było mi się dane zmierzyć sumienie przeszli przez swój okres przygotowawczy. Solidni zawodnicy i bez względu na werdykt sędziowski szacunek dla każdego przeciwnika za podjęcie rękawic.

L: Które miejsce zająłeś?
a: Zająłem skromnie 3 miejsce i jestem bardzo zadowolony. Myślę, że w przyszłości będzie to pierwsze miejsce.

L: Planujesz ponownie brać udział w przyszłości? Czy zachęca Cię to?
a: Jak najbardziej! Nie ukrywam swoich chęci do wzięcia udziału w kolejnych edycjach gali.

L: Dobrze, na sam koniec kogo chciałbyś pozdrowić?
a: Swojego przyjaciela oraz trenera @Yedolf.

L: Pozdrawiam! Życzę Ci wszystkiego dobrego i dziękuję za poświęcony czas. Do zobaczenia!
a: Ja również dziękuję!
XGwBbve.png
Trzeci, a zarazem ostatni wywiad został przeprowadzony przez @Kapicki_12 z organizatorem gali czyli @MasnyBratan.

XGwBbve.png

B: @MasnyBratan | K: @Kapicki_12

B: Witam z tej strony Senior Pressman @Kapicki_12 z redakcji Project News. Czy masz chwilkę czasu, aby udzielić odpowiedzi na kilka pytań?
B: Witam. Tak oczywiście, pytaj śmiało!

K: Jak oceniasz przebieg XII gali Blood Fight?
B: Uważam, że przebiegła po myśli zarządu biznesu. Bez większych problemów, opóźnień itp. Jestem zadowoleni z tego, jak wyszła cała oprawa oraz aktywność wokół listopadowej gali Blood Fight!

K: Ile czasu zajęły Ci przygotowania do tej gali?
B: Całe przygotowanie gali, razem z wypłatami ogłoszeniami itp. zajmuje około 5-6 godzin zależy też od gali. Na tej gali myślę, że było, to jakieś 5h wliczając w to wypłatę dla zwycięzców, ogłoszenie zapisów, spis walk itp.

K: Miałeś jakiegoś osobistego faworyta?
B:Miałem nadzieje, że @KrulewiczMaster wygra finał, niestety tak się nie stało. Ponieważ jest on pracownikiem biznesu i reprezentował nasz biznes.

K: Dużo osób sponsorowało tę galę? Jaka była łączna suma wpłat na konto biznesu?
B:Dobrowolne wpłaty na gale wyniosły około 5,000$. Niestety na tej gali nie doszedł do nas żaden nowy sponsor w porównaniu z poprzednią galą, gdzie pojawiły się 1 lub 2 osoby, które wpłacił sumę 50,000$.

K: Jak często będą organizowane podobne wydarzenia?
B:Staram się organizować gale raz na miesiąc. Plan na przyszły rok jest następujący: 2x gala administracyjna, 2x gala międzyfrakcyjna, 2x gala międzyorganizacyjna oraz 6x zwykła gala taka jak odbyła się w tym miesiącu. Niestety nie wiem, czy w grudniu damy rade czasowo i czy odbędzie się wtedy gala. Najbliższy termin gali jest aktualnie zaplanowany dopiero na styczeń, ale zobaczymy, może znajdę trochę więcej czasu i w grudniu również odbędzie się jakaś gala.

K: Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Oczywiście! Pozdrawiam wszystkich pracowników Blood Fight, frakcji SAFD oraz członków organizacji Flying Dragons.

K: Dziękuję bardzo za udzielenie wywiadu. Pozdrawiam serdecznie, do widzenia!
B: Do widzenia!

iZBhlZz.png

gyg2GHV.gif

Zapraszam serdecznie do pozostałych artykułów na pod forum w dziale naszej redakcji oraz dziękuję kolegom za owocną współpracę, oby takich więcej. Życzę państwu miłego dnia/nocy, do widzenia.

Project NEWS.png

7Eoqu1w.pngxWguslP.png7sU1mKk.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.