Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ProMenPl

Sylksiorek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:ProMenPl
Data zdarzenia: Dziś, z  30 minut temu
Opis zdarzenia: Brak kultury do gracza, VDM, prowokacyjne wiadomości oraz teksty, krzyczenie na gracza.

Zostawiłem swoja zr obok DM na dosłownie 3 minuty, podjechał saryjczyk i wziął wóz, odjeżdzając napisał prowokujący tekst w stylu " SARA dziekuje za wspolprace:D" napisalem gosciowi zeby sie zatrzymal bo jestem obok, ale bez reakcji, widac ze saryjczyk chcial zepsuc dzien, no to stwierdzilem ze przejade sie do niego i nakaze mu oddac pojazd bo juz wielokrotnie sara tak ze mna wspolpracowala, dlatego tez zablokowalem droge na autostrade, zeby nie odjechal bo widac bylo ze saryjczyk od razu by odjechal patrzac na to jakim typem jest. wtedy sie zaczelo, zaczal gadac cos w stylu ze on ma to w dupie ze ja do niego pisalem, ze nie bylo mnie przy pojezdzie (nie mam tego sklipowanego niestety), natomiast cala sytuacje widzial supporter podajze @xanny.drip, droge udroznilem, saryjczyk pojazdu nie oddal to pojechalem na pp i stanalem z boku na wjezdzie, majac ogromny wjazd promenpl zvdmowal mnie co uchwycilem na ss, nastepnie ze mna w pojezdzie wpakowal fure do pp, po krotkiej rozmowie z nim zaczal doslownie szczekac na mnie i unosic glos, afczyl dodatkowo z jakies 4-5 minut na duty nie bedac na s2, serio, ale przez takich czlonkow frakcji odechciewa sie grac bo takie randomy sie dostaja do frakcji
Dowody: https://imgur.com/a/BOW6WWv

Witam
Odpowiadając na twój opis sytuacji. Co do kultury i zachowania narzucasz mi to, a prawda jest taka, że ty złe się zachowałeś w kierunku mojej osoby. A co do twojego pojazdu łamał KRD §4,1,3

Spoiler

Kierujący ma bezwzględny zakaz zatrzymywania się i postoju na drogach szybkiego ruchu i autostradach. Wyjątkiem jest pas awaryjny, gdy wystąpi awaria pojazdu.

I od kiedy zdanie „SARA; dziękuję za współprace” tekstem prowokacyjnym (XDD). Pisałeś mi na pv, że obok jesteś, a ciebie nie było jak to pisałeś to byłem obok lotniska. A co do blokowania drogi tylko dodam też, że utrudniłeś mi prace, a jakby byli gracze, to byś im grę utrudniał. A co do tego, że powiedziałem, że mam to w dupie tego nie było powiedziane, a było powiedziane, że mnie to nie obchodzi, więc nie zmyślaj, a z innej strony jak bym coś takiego powiedział to bym mute dostał lub warna, a nie dostałem tylko dodam to zeby tym był administrator. A co do sytuacji przy pp w LS mnie ciekawi, czemu nie napiszesz jak było naprawdę, a piszesz twoją bajkę, prawda jest taka, że mi utrudniłeś wjazd na teren PP w LS, jak już wjechałem to mi wbiegłeś podkoła lawety, więc VDM był z twojej winny, a nie z mojej. A co do szczekania nie jestem psem, a człowiek i mówiłem do ciebie normalnie. A do do AFK to tego nie było później poszedłem na s2, gdzie to zostało zgłoszone. A co do grania, to się odechciewa przez osoby, takie jak ty, przypomnij sobie jak się zachowywałeś i zobacz, jak się wypowiadasz już 2 razy moją osobę obraziłeś od śmiecia i od randoma gdzie ciebie nigdzie nie obraziłem (I dodam, że mnie 2 razy lotom z SARY straszyłeś i gadałeś mi, że masz nagrania na mnie, a piszesz, że nie masz, ale szczęście ja mam nagranie sytuacji).

Spoiler

A tu takie małe potwierdzenie że całą sytuację mam nagraną 

167647169_Zrzutekranu(239).thumb.png.05f645a4cf87099300efe330cac59cd3.png

Jak co Krychu nagranie ci wysałem na dc 

SanAndreas Road Assistance
                                                                                                             Doświadczony Pracownik ProMenPl

Racjonalny sposób wypowiedzi to jest pisanie mi na pm "odpowiedziałem na twoją śmieszną skargę"? to w końcu traktujesz to poważnie czy bekowo?

W logach jest jak odjeżdżałeś i wysłałeś wiadomość prywatną, byłem na GS'ie bijąc się o teren, a ty bezczelnie kłamiesz, że byłeś koło lotniska, gdybyś był koło lotniska to bym cię ta Yankee nie dogonił, więc kto tu kłamie sierżancie?

W dalszym ciągu nie odniosłeś się do krzyków i twych niektórych słów, mam nadzieję, że dźwięk udostępniłeś w swoich "dowodach"

27 minut temu, ProMenPl napisał:

od śmiecia i od randoma gdzie ciebie nigdzie nie obraziłem 

Pokaż ukrytą zawartość

A tu takie małe potwierdzenie że całą sytuację mam nagraną 

167647169_Zrzutekranu(239).thumb.png.05f645a4cf87099300efe330cac59cd3.png

W którym momencie nazwałem cię śmieciem kolego XDDD, a od kiedy random to wyzwisko haha

1 minutę temu, ProMenPl napisał:

Chłopie to nie jest obraźliwe , A mój punkt widzenia XD

Wydaje mi się, że jako pracownik SARA masz obowiązek być kulturalny oraz zachować spokój w każdej sytuacji, a nie mówić, że coś masz w dupie czy cie to nie obchodzi oraz szczekać na mikrofonie

Nadesłane dowody przez oskarżyciela nie stwierdzają by ten w jakikolwiek sposób ciebie wyzywał, krzyczał lub prowokował. Jedynie do czego się mogę przyczepić to do tego vdm który miał miejsce na parkingu policyjnym, jednak wątpię by był to celowy vdm. Z uwagi na niewystarczające dowody oraz na dowód wysłany przez pracownika w wiadomości prywatnej na discordzie, stwierdzam iż @ProMenPl nie  popełnił żadnego błędu, jednocześnie skargę uznaję za rozpatrzoną i odrzucam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.