Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychuuu

Ksiecina

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mateo1989
Nick oskarżonego: Krychuuu
Powód skargi: Wrabianie mnie w coś czego nie zrobiłem, kłamstwo, wyzywanie innych graczy, pisanie bajek oraz marnowanie mojego czasu.
Data zdarzenia: 10.01.2021
Dowody:  https://iv.pl/image/wyzwisko.GtqK6bI

Opis sytuacji: Wyżej wymieniony gracz napisał skargę na 3 osoby jednocześnie w tym mnie, napisał w skardze że wepchnąłem mu auto do wody i go zwyzywałem nie przedstawiając na to jakichkolwiek dowodów, gdy proszę go aby przedstawił dowody że wpycham mu auto on wypisuje żebym przedstawił dowód na to że go nie wpychałem (skąd mam mieć na to dowód? przecież grając na serwerze nie myślę o tym czy jakiś bajkopisarz napisze na mnie skargę wrabiając mnie w coś) więc ewidentnie z graczem jest coś nie tak, do tego napisał w skardze że go zwyzywałem na co również nie przedstawił żadnych dowodów (jedynie wstawił screena gdzie napisałem na czacie premium że jest sześćdziesiątką jednak niejednokrotnie widziałem jak inni gracze tak robili i nie dostawali za to żadnej kary więc wydaje mi się że zwyzywanie to nie jest). Do tego na screenie który on wstawił jako dowód widać jak zwyzywał innego gracza od pajacy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://iv.pl/image/dowod.GtqKX7O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.