Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] Premier 2610 id na Eleganckim tune |ZOBACZ SAM| (poglądowo)

Pasiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pasiasty_
VUID/ID pojazdu: 2610
Model pojazdu: Premier 
Silnik pojazdu: 2.9 pb 
Przebieg pojazdu: 12k
Dodatki: 

• Tuning wizualny
    Felgi Grove (1081), Wydech (1019), Poszerzenia (2,2)  

Tuning mechaniczny

Wykrywacz fotoradarów, Radio, Butla LPG (75l), Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), Gwint. zawieszenie, Aplikacja transportowa, Opony (Sportowe)

LAMPY NIEBIESKIE 

Kwota sprzedaży: 3kk(zbieram oferty)
Możliwość negocjacji: <Tak
Sposób kontaktu: wszędzie gdzie mnie znajdziesz 
Dodatkowe informacje: co moge powiedziec elegancki na fajnym tune posiada klucz oraz wystawiam go poglądowo za fajna oferte rozważe sprzedaż trade wchodzi w gre z moja dopka tez jezeli oferta mnie nie zadowoli to zostanie . 

Zdjęcie pojazdu: image.png?ex=6570e463&is=655e6f63&hm=65b80098b50bfe4832ee823ec669ca340db436804e67b5ff3a7e3728aeeb9d18&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.