Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zwinny

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: zwinny 
Powód skargi: Mut za napisanie kwasu z chemi
Data zdarzenia: 22 Listopada 2023, 15:37
Dowody: image.png.f404a76a47c7d1bda359eaeadfcb7365.pngimage.png.1d595ebd87006556382a244aa87bd867.png
Opis sytuacji: napisałem do gracza to co widać na ss, oczywiście nie oznacza to zeby ktoś się ky... no wiadomo co tylko oznacza kwas z chemii tzw. siarczek potasu. Nie wiem kogo wy do administracji przyjmujecie, wydaje mi się, że osoby co nawet podstawówki nie skonczyły ale dobra czekam na odp rcon dzięki 

Witam, mute otrzymałeś za to co napisałeś graczowi w wiadomości prywatnej, a także za przekleństwa na chacie lokalnym. Zastosowałem skalowanie, ponieważ miałeś już ostatnio mute na 12 godzin oraz dostawałeś sporo ostrzeżeń. Skoro nie potrafisz się zachować, to nikt za to Ciebie nie będzie chwalić, a wyciszenia będą pojawiać się częściej.

Na discordzie również nie umiesz się powstrzymać i tam też wyzywasz graczy tego serwera. (pw discord) To tylko podkreśla Twoje zachowanie. (podesłałem do rcon na wszelki wypadek)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.