Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ripon325 - oskarżony przez Robur

Robur

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Ripon325
Data zdarzenia: 19.11.2023 godz. około 18;20
Opis zdarzenia: Zaparkowałem na chodniku na giełdzie po chwili zauważyłem że gracz chce mi zabrać pojazd z giełdy wieć podbiegłem do niego i chciałem żeby zostawił mi pojazd po czy gracz Ripon325 Pisał na mnie bezsensowne raporty (niby przeszkadzałem mu w słuzbie) chciałbym dodac tylko ze siedziałem w moim samochodzie i nie robiłem nic co by mogło mu utrudnić prace.Z tego co wiem po przybyciu właściciela pojazdu gracz powinien go zostawić.Gracz tez nieprawidłowo wstawił pojazd na parking policyjny moim zdaniem powinien wystawić jako
pojazd niewystawiony na terenie giełdy a nie jako pojazd porzucony.
Dowody: 

mta-screen_2023-11-19_18-30-57.png

mta-screen_2023-11-19_18-42-51.png

a pan jest dokładnie obeznany w krd  bo my nie jesteś my do przypominania kodeksie ruchu drogowego i trzeba było się zapoznaniem dokładnie z krd  uwaga cytuje 

paragraf 4.2.1 mówi Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.)

Pojazd został odholowany prawidłowo i na koniec przytoczę punkt : " §4.2.1 Kierujący ma bezwzględny zakaz parkowania w powyższych stylach w miejscach, w których może utrudniać przejazd oraz w miejscach ze znacznie większym ruchem (tj. Giełdy, Spawny, Główne drogi w miastach, okolice parkingów przy pracach dorywczych itp.) "https://projectrpg.pl/topic/41155-kodeks-ruchu-drogowego/

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.