Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Kradzież przez gracza fresh

matibozek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <6206)>
Login: <matibozek>
Nick oskarżonego: <fresh>
Powód skargi: <Kradzież majątku>
Data zdarzenia: <marzec>
Dowody: <https://imgur.com/zjfLpMM>
Opis sytuacji: <Witam, pisze poraz kolejny apelacje, ponieważ moja kara została już bardzo dawno zdjęta, oraz mam konto po zerowaniu z tego powodu. Chciałbym wyjasnic zaistniałą sytuacje włamania się na moje konto oraz rozdania mojego majątku. Pisze dopiero teraz ponieważ logując się teraz na konto forum zauważyłem wiadomość z graczem której nigdy nie pisałem, tutaj wklejam dowód https://imgur.com/zjfLpMM, po przeanalizowaniu profilu gracza zauważyłem iż z wycieku danych również zostało skradzione jego konto dokładnie w lutym. Po napisaniu apelacji admin twierdził iż logowanie nastąpiło z mojego ip internetu, pytanie po co miałbym sam siebie okradać, albo ktoś inny nie mając dostępu do mojego komputera? (mieszkam sam). Chciałbym aby jeszcze raz admin przeanalizował mój temat oraz moje logi, gdyż zostałem niewinnie ukarany oraz moje konto zostało wyzerowane. Przez długi okres czasu pracowałem na mój majątek który miałem wtedy i nie będe ukrywał że od tamtego czasu straciłem chęc grania wbijania reputacji od nowa i wogule wszystkiego. Czuje się niesprawiedliwie potraktowany dlatego też prosze jeszcze raz przeanalizowac moje logi gdyż moje dane również były pozyskane z wycieku. Poniżej wklejam link do apelacji mojej oraz gracza z któym złodziej pisał z mojego konta.   Dodam jeszcze ,iż zgodziłęm się na zerowanie ponieważ admin nie dał mi szansy się nawet wytłumaczyc, sam nie miałem sensownych argumentów gdyż admin twierdził że logowanie było z mojego ip. To jest poprostu niemożliwe, złodziej włamał mi się do mieszkania wszedł mi na komputer i okradł na serwerze? Brzmi to absurdalnie. Bardzo proszę jeszcze raz o przeanalizowanie sprawy. Pozdrawiam.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Nie znam jego dokładnego nicku.>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.