Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

VVerto

Rekomendowane odpowiedzi

Login: VVerto
Nick oskarżonego:  TheDreamer
Powód skargi: Niesłusznie nadana kara, wyrywanie wiadomości z kontekstu bez logicznego przemyślenia
Data zdarzenia: 18.11.2023r
Dowody: logi

Opis sytuacji: Moderator TheDreamer niesłusznie nadał kare mute, nie przeanalizował całej sytuacji. Otóż pewien gracz na g ciągle wyzywał od kidosów i przechwalał się jaki to on jest super. Postanowiłem wyjaśnić mu parę słów.

Lecz pan TheDreamer woli przyjąć reporta i bezsensownie go nabić do swoich statystyk. W mojej sytuacji powinienem dostać otrzeżenie tak samo jak drugi prowokator.

Hej, więc zacznijmy od całej sytuacji na /g. Mniej więcej od godziny 11:30 zaczęły się problemy na /g, co za tym idzie zaczęły pojawiać się reporty w tej sprawie aby ten chat uspokoić. W tym czasie na służbie było jeszcze kilku innych administratorów którzy te reporty przyjęli i zaczeli działać w tym kierunku, po jakimś czasie pojawił się też report na Ciebie o treści: "Teksty w kierunku rodzicow". Postanowiłem więc zerknąć w twoje logi bo nie widziałem potrzeby sprawdzać logów chatu /g. Po sprawdzeniu łącznie zauważyłem kilka wiadomości, które w moim odczuciu prowokowały gracza. Ostatecznie zostałeś za nie ukarany. Nie sprawdzałem całego chatu /g bo tak jak wyżej napisałem tym chatem w tamtym momencie zajmowali się inni administratorzy. Dodatkowo, jeżeli uważasz, że gracz również powinien zostać ukarany wystarczyły napisać mi na pw forum lub dsc, ewentualnie wysłać report na tego gracza. Na pewno ktoś by się tym zajął. 

Jest to moja jedyna wypowiedź w tej skardze chyba że zostanę poproszony o to przez administrację RCON. Tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę miłego dnia lub wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.