Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z MagiX

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

QHQcs5o.pngnaTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy z tej strony Senior Pressman @NEONEK z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z graczem @MagiX. Jest on byłym administratorem oraz liderem jednej z najstarszych organizacji na serwerze Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

Gzqqb1L.png

N: @NEONEK | M: @MagiX

N: Witam, z tej strony Senior Pressman @NEONEKz Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań, m.in. o organizacje czy też o grę na serwerze. Znalazłbyś chwilkę?
M: Witam z tej strony @MagiX. Jasne, nie ma problemu.

N: Dobrze, zatem opowiedz nam właściwie, od jak dawna grasz w MTA, oraz na serwerze PRPG. Również jak zaczęła się owa przygoda?
M: W mta zacząłem swoją przygodę 6 lat temu, o grze dowiedziałem się od kolegi. Na PRPG gram od października 2020 roku, więc 3 lata niedawno minęły.

N: Rozumiem. Przejdźmy do kolejnego pytania. Z tego, co wiem, jesteś liderem organizacji The Always, czy mógłbyś nam trochę o niej opowiedzieć? Ile posiadacie osób oraz jakie są wymagania, aby do was dołączyć?
M: Jasne, dokładnie niedawno (16.11) organizacja świętowała swoje 3 lata istnienia, założycielem był AlimentoS, a ja wtedy głównym zastępcą. Po jakimś czasie nastąpiła zamiana i tak dotąd jestem liderem. Obecnie posiadamy 40 osób, a naszym rekordem było ich około 120. Wymagamy 500 reputacji oraz komunikator Discord.

N: Skąd się wziął pomysł na taki nick?
M: Było to dosyć dawno, w sumie to nie potrafię dokładnie wyjaśnić tego. Po prostu myślałem nad nickiem i tak jakoś przyszło do głowy.

N: Jakie masz auta w kolekcji i ile mniej więcej jest wart twój majątek?
M: Aut mam dosyć sporo, jednak ich sporą część stanowią "graty". Aczkolwiek z tych lepszych mogę wymienić Turismo, Elegy, Cheetah, Patriot. Posiadam również trochę aut, które są jednymi z pierwszych modelów danego pojazdu na serwerze. Majątku nie liczyłem, ale myślę, że powyżej 10kk to na pewno będzie.

N: Posiadasz jakieś serwerowe marzenia, które chciałbyś spełnić?
M: Dużo serwerowych marzeń spełniłem, ale takim obecnym to chyba jest kupno helikoptera, jak będą dostępne do kupna na serwerze.

N: Czy byłeś członkiem,  jakiejś z frakcji dostępnych na naszym serwerze i w której najlepiej się czułeś?
M: Tak byłem we frakcji SARA, jednak było to trochę dawno. W tej frakcji czułem się dobrze, jednak odszedłem z niej, ponieważ nie miałem wystarczająco czasu.

N: Na jakiej pracy dorywczej spędziłeś najwięcej czasu?
M: Myślę, że to Kurier, ponieważ mam wbity 4 poziom tej pracy.

N: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę?
M: Obecnie około 2-3 godziny.

N: Dziękuję Ci bardzo za udzielenie wywiadu, masz ochotę kogoś pozdrowić?
M: Również dziękuję. Pozdrawiam całą organizacje The Always.

XGwBbve.png

Szybkie strzały

N: Benzyna czy Diesel?
M: Benzyna.

N: Konsola czy Komputer?
M: Komputer.

N: V-max czy drift?
M: V-max.

N: Kawa czy Kakao?
M: Kawa.

N: Psy czy Koty?
M: Psy.

N: Wanna czy Prysznic?
M: Prysznic.

N: Zima czy Lato?
M: Lato.

k1AwIr0.png

sm3Hg9U.png

6TMXLWe.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat gracza @MagiX. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

pbUalDp.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.