Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

NoWash

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WezmeKredyt.
Nick oskarżonego:  TheDreamer
Powód skargi: Niesłusznie nadana kara + Niestosowne zachowanie Moderatora
Data zdarzenia: 17.11.2023r
Dowody: 
   Dowody poniesienia kosztów naprawy "Staranowanego" gracza:
[2023-11-17 18:06:33] [Output] : << [224] Kinok: plac
[2023-11-17 18:06:44] [Output] : << [224] Kinok: nagrane mam
[2023-11-17 18:06:47] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 10.00$ do gracza Kinok!
   Dowody na niestosowne zachowanie administratora.
https://streamable.com/qpbp4e

Opis sytuacji: Moderator TheDreamer niesłusznie nadał kare blokady prawa jazdy, Po czym bezpodstawnie przeteleportował pojazd do przechowywali mimo obecności innych pasażerów którzy mogli by przejąć pojazd. Moderator po próbie wytłumaczenia iż skarga jest nadana niesłusznie całkowicie olał cała sytuacje.

Siemka, był na Ciebie, report że uszkodziłeś gracza i nie zapłaciłeś mu gotówki po zweryfikowaniu nagrania oraz logów przelewów, faktycznie nie zrobiłeś tego. Stwierdziłem, że posiedzę chwilę na specu i poobserwuję czy zrobisz coś jeszcze. Po niespełna 3 minutach łącznie uszkodziłeś jeszcze 2 kolejne pojazdy. Obok osk (czarny clover) oraz tuż obok stacji sf. Kara była nadana jak najbardziej słusznie. Piszesz, też że płaciłeś graczom, ale co to ma do rzeczy jeżeli wjeżdżałeś praktycznie we wszystko co spotkałeś po drodze co za tym idzie dla mnie było to po prostu odwalanie. I odnosząc się do ostatniej sprawy czyli wytepania pojazdu do przecho. Niestety w naszych wytycznych jest, że zawsze po zabraniu prawa jazdy musimy wytepać pojazd na przecho co uczyniłem. Nie mogę zweryfikować, czy posiadasz w pojeździe kluczyk, a nawet jakbym miał taką możliwość to nie skorzystałbym z niej. Nie mam sobie nic do zarzucenia.

To jest prawdopodobnie moja jedyna wypowiedź w tej skardze. Miłego wieczoru. 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.