Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TopowaDycha

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na TypowaDycha

UID: 78820
Login: GabKoo
Nick oskarżonego: TypowaDycha
Powód skargi: Złodziej
Data zdarzenia: 16.11.23
Dowody: SS ewentualnie logi
Opis sytuacji: złodziej po interwencji moderatora reszta w logach @Wejperson Moderował sytuacje
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: wylogowany

ss1.png

Dostałam pieniądze na wykupienie auta z parkingu policyjnego po ramowaniu jego kolegi i zepchnieciu mnie do rzeki TopowyDycha zamieszany w sprawe wyłudził pieniądze (myślałam że chce mieć dowód na zapłate od siebie w razie apelacji) i powiedział że przeleje w swoim imieniu po czym sie wylogował , jezdzili za nami 30 min i ramowali nas jedzili 200 po mieście po czym wyłudzali pieniądze na naprawe dowody są na ss nie wystarczy wiadomość że przeleje w swoim imieniu ? 😄

Witam generalnie to tak mialo cos takiego miejsce ale pominmy to kasa juz na koncie. Nie wylogowalem sie od razu, gralem jeszcze dobre 40 minut. W ogole, skad mysl ze jezdzilismy za WAMI (to ty nas siedziles/as) gdzie na nagraniu ktore dostarczylem do wejpersona (z tego jechania 200 po miescie ale do tego przejdę potem)  widac ze jezdzisz SAM/A Zajezdzajac mi droge miales/as wielki problem bo jechalem 200 w miescie. Gdzie to mi zostala zajechana droga. Poza tym to jest gra, nie dociera to? Taka faza na bani ze nie odrozniasz gry od rzeczywistości?. Jakie wyludzal, blagam cie, zapraszam administratora wspomnianego wyzej do wypowiedzi. Dowod u niego byl. Jezeli sprawa nie zostanie do jutra zamknieta, postaram sie znalezc clipa z calej sytuacji.

Pozdrawiam serdecznie

Pierwsze primo na kogo w koncu jest ta skarga, w opisie ze topowadycha, potem typowadycha nastepnie znowu topowadycha moze topowadycha tez odniesie sie do tej sytuacji

Drugie primo poinformował bym o skardze np na forum

[2023-11-16 15:25:04] [Output] : ✔ Pomyślnie przelano 600$ do gracza GabKoo

(godzina i data jest rozjechana bo nie jest ustawiona poprawnie)

ODJEBAŁEM ALE POMIŃMY TO 😄 Daj klip nie ma sprawy myśle że klip będzie super dowodem . Ustaw najpierw poprawnie godzine potem daj dowody. Jeśli administracja ma możliwość niech to sprawdzi w logach bo szczerze nie widziałam tego przelewu . Licze że administracja pociągnie do wysłania klipu bo na nim dokłanie widać kto na kogo poluje . Ps. Raz na naprawce zajechałam mu droge bo czekałam na moderatora a on ewidentnie uciekał 🙂 

To że grał dobre 40 min po zaistniałej sytuacji też prosze sprawdzić bo nie wydaje mi sie pisałam do niego wiadomość kilka razy i gracz był offline 

Jak postarasz sie znaleźć klipa z całej sytuacji jak dla moderatora wcześniej wysłałeś go w 3 sekundy jak niby zajechałam ci droge gdzie zapierdzielałeś z 200km/h przy giełdzie w sf a teraz nagle zgubiłeś reszte ? 

Dobra, na prawde ta sprawa jest totalnie smieszna. Z jakis marnych 600$ przeszłaś na jazde i w ogole na wszystko co dzissie stalo. Przelew zostal wykonany na swoim koncie znajdziesz 600$. W mojej historii przelewów sie to.znajdzie, takze jeżeli nie wierzysz wysle jutro dowód. Jak kto na kogo poluje? Moja droga, jezdzilem sobie z kolegami w okolicy giełdy sf potem na mechanika pojechaliśmy, A TY ZA NAMI. Przepychalismy sie z nim (czolowo sie pchalismy normalnie) A ty z czterech litech podjechalas i wielki problem czemu ja to auto uderzam przy czym blokowalas mi droge. W tamtym momencir napisalem tak: Zrob mi przejazd w tym zasranym momencie / czy cos takiego, nie pamietam dokladnie. Odslunelas sie i ja pojechalem dalej w swiat. Nastepnie moi koledzy pojechali sobie obok gieldy sf drogą w strone MC. A ty co? NAGLE ZA NIMI pytanie, Po co? No wlasnie. Kręciłem sie wokol ciebie i obserwowałem bo wiedzialem ze cos z tego wyjdzie, no i sie nis mylilem. Ale może i dobrze ze stalo sie jak stalo. Wroce do sytuacji z pod mechanika. 

Z jakiego powodu czekalas na administrację? Co zrobilem? wjechalem w ciebie czy cos? no chyba nie, totalnie info wyciągnięte z palca.

Skoro masz logi, sprawdz prosze o ktorej mi przelałas pieniadze. A ja sprawdze o ktorej wyszedlem z serwera ( mniej wiecej po logach ).  Oraz wstaw prosze TE OTO LOGI jak do mnie pisałaś. Bo jak bylem na serwerze to nic takiego nie widzialem.

Gielda sf, hmm temat ktory caly czas sie ciagnie. No dobra. Chcesz sie bawic to sie pobawimy. Jechalem szybko, nie ukrywam, lecz to chyba ty powinnas zachować ostrożność przy skręcaniu no nie? byli na miejscu pracownicy sara, oraz dwoch innych graczy ktorzy stwierdzili ze powinnas zaplacic. No i sie nie mylili. Bez powodu administrator nie przyszedl. Dal ci warna a ty dalej nic. Po chwili klocenia sie z nim w koncu laskawie przelalas pieniadze na jego konto. I teraz zaasaadniczee pytaaniee, O JAKĄ RESZTE CI CHODZI.

Poprosze punkty dla kolezanki za przeklinanie:D

25 minut temu, GabKoo napisał:

Już chyba raz miałeś problemy za odwalanie autem co ? 😄 

Czekam na klip z dowodami 🙂

Kobieto, moja historia na tym serwerze jest naprawdę dluga. Problemy z odwalaniem? Tak mialem nie ukrywam. Lecz to co sie dzialo w tedy nie ma zadnego porownania do tego co sie dzialo wczoraj pod gielda. Jezeli myslisz ze wygrasz ta wojne, to sie mylisz. 

Nie wyciągamy starych brudów bo jeszcze wejdziesz w historie kar i wycisgniesz perma sprzed dwoch lat za nie splacenie pozyczki xddd

23 minuty temu, GabKoo napisał:

Gdzie ja przeklnełam do ciebie ? 😄

Do nnie nie, ale z tego co wiem to nie mozna uzywac takich slow na forum.

6 minut temu, TypowaDycha napisał:

Do nnie nie, ale z tego co wiem to nie mozna uzywac takich slow na forum.  ~ ?? 

Idz spać nie chce mi sie z tobą dyskutować . Czekam na klip 

Twoja historia na serwerze jest długa a masz sprawe za odwalanie autem z 2.11.2023 więc chyba sie jeszcze nie oduczyłeś 😄

1 minutę temu, GabKoo napisał:

Idz spać nie chce mi sie z tobą dyskutować . Czekam na klip 

Alez nie mow mi co mam robic. Pojsc spac to mozesz ty bo ewidentnie tego potrzebujesz.

6 minut temu, GabKoo napisał:

Gdzie ja przeklnełam do ciebie ? 😄

Po co sie tłumaczysz skoro masz klip na mnie ? 

Daj video 🙂

Dalej nie rozumiem po co drazysz temat "WYŁUDZENIA" Skoro przyszedł @Wejpersonpo dostarczeniu dowodu i prosil cie o zapalte. Bez powodu tego nie zrobił.

42 minuty temu, GabKoo napisał:

ODJEBAŁEM ALE POMIŃMY TO 😄 Daj klip nie ma sprawy myśle że klip będzie super dowodem . Ustaw najpierw poprawnie godzine potem daj dowody. Jeśli administracja ma możliwość niech to sprawdzi w logach bo szczerze nie widziałam tego przelewu . Licze że administracja pociągnie do wysłania klipu bo na nim dokłanie widać kto na kogo poluje . Ps. Raz na naprawce zajechałam mu droge bo czekałam na moderatora a on ewidentnie uciekał 🙂 

To że grał dobre 40 min po zaistniałej sytuacji też prosze sprawdzić bo nie wydaje mi sie pisałam do niego wiadomość kilka razy i gracz był offline 

Jak postarasz sie znaleźć klipa z całej sytuacji jak dla moderatora wcześniej wysłałeś go w 3 sekundy jak niby zajechałam ci droge gdzie zapierdzielałeś z 200km/h przy giełdzie w sf a teraz nagle zgubiłeś reszte ? 

9. Na Forum obowiązuje kategoryczny zakaz używania wulgaryzmów w jakiejkolwiek formie.

😊

1 minutę temu, GabKoo napisał:

5.Zabrania się utrudniania gry graczom oraz administracji serwera. ~ dowód na video które ma kolega

6.Zabrania się oszukiwania graczy oraz administracji serwera. ~ dowód na moim SS

50 minut temu, GabKoo napisał:

🙂

Odnios do pkt 5

Jakiego utrudniania? w jakim momencie twojej rozgrywki zostala ci ona utrudniona?

Do pkt 6

No tak, oszukalem, pieniadze przelalem ok. godziny 00:20 praktycznie od razu od skargi. Wiec nie rozumiem w czym problem.

Twoje dowody są nic nie warte tak samo jak twoje słowa . Wysyłasz dowody z losową datą a potem mówisz że oddałeś odrazu po skardze . Tak samo nam nie przeszkadzałeś w rozgrywce . To mój ostatni post , licze że wkońcu administracja zadecyduje na moją korzyść 🙂 NIE POZDRAWIAM !

dowod.png

dowod2.png

Witam ponownie.

Wiec, jeździłem za WAMI (dwubiegunowość na rejonie) gdzie ewidentnie widać na nagraniach które są poniżej że to ty jeździsz za nami. Dlaczego rzucasz fałszywymi informacjami? 

1. https://imgur.com/a/u3va8b5

2.https://imgur.com/a/I0XjPVU

3.https://imgur.com/a/5zajbf3

A teraz jazda 200 po mieście. Na nagraniu które jest poniżej widać ze to TY zajechałaś mi drogę. Ale widocznie twierdzisz że wiesz lepiej od administracji, i nawet od pokazanego nagrania no to to już twój problem.

1. https://imgur.com/a/xHbXq3e

A tutaj proszę, Jak pisałem wyżej przelew został wykonany około godziny 00:20. A tutaj jest na to dowód że pieniądze znajdują się na koncie użytkowniczki.

1. https://imgur.com/a/qs32GeQ

Na 2 video super widać jak sie zatrzymałam zamiast jechać sobie dalej czekałeś na mnie i za mną zawracałeś , tak sie składa że jechałam do domu który jest obok cygana , pozatym w tamtym momęcie siedział u mnie moderator na niewidce kilka sekund potem zepchneliście mnie do rzeki i wejperson zabrał auto twojemu koledze który skakał z klifu . Widocznie ci sie klip uciął 😄 albo miejsce na dysku ci sie skończyło i przestało sie niefortunnie dalej nagrywać co ? 😄

To że obydwoje robiliście to samo tylko że on został ukarany a ty jeszcze nie 😄

1.Wyłudzanie pieniędzy na wypadkach 

2.VDM

3.Przeszkadzanie w rozgrywce 

Po 2 nie jechałam za wami tylko za moim kolegą @Sunko który był w vincencie a to że wkleiliście sie między nas to nie znaczy że ja za tobą jezdziłam . Dla mnie jest koniec dyskusji z tobą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.