Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

Huher.AMG

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Mixsu

Login: GabKoo
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: 

Data zdarzenia: 15.11.23
Dowody: Moim zadniem Mixsu olał sprawe, wszystko jest w poście
Opis sytuacji: W dalszym ciągu uważam że zostałam oszukana chciała bym żeby ktoś ponownie to rozpatrzył 

1. Samochody miały ten sam kolor

2.Samochody zostały wystawione na sprzedaż za tą samą kwote

3. Samochody były ustawione tak że po transakcji w dalszym ciągu zielony znacznik pojawiał sie praktycznie w tym samym miejscu w którym manana którą chciałam kupić 

4. Kolega podczas gdy tłumaczyłam mu że to pomyłka i że nie chciałam tej manany wylogował sie i uciął kontakt celowo

Moim zdaniem jest to ewidentne obejscie systemu , samochód przynęta (manana type 1) który dalej stoi na giełdzie mimo że niby jest sprzedany , 1 samochód obok stoi jakiś syf manana na id ,idziemy pisać papiery wychodze z biura na giełdzie zielony znacznik jest w tym samym miejscu praktycznie co manany type 1 którą chciałam kupić 

Jeśli bym dzisiaj kupiła 2 vincenty 1 czysty 1 full tune , ten full tune sprzedała bym koledze na stronie on by to zostawił na giełdzie stał by jako wabik a ja bym wciskała ludziom patrzącym na vincenta full tune ten bez tune . Jest to jawne oszustwo moim zdaniem .

Reszta jest w skardze na MarceliQ

Cześć. Nie wiem, czemu w tym wszystkim szukasz jakiś niestworzonych historii spiskowych, które nie mają miejsca. Oskarżony (mowa o @MarceliQ) jasno w swoim ogłoszeniu pisał o mananie, bez żadnego odznaczenia w type I, ty w czasie transakcji również o tym nie wspomniałaś. Kwestia interpretacji tego jako rzekomego “wabika” jest błędna, pojazd został sprzedany a nowy właściciel po prostu nie zabrał go z giełdy, czemu? - nie wiem.

Kolor pojazdów nie ma tu znaczenia, tak samo jak to, że MarceliQ wyszedł z serwera kiedy do niego pisałaś, tak naprawdę nie ma on obowiązku ani odpisywania, ani siedzenia na serwerze, bo ty masz takie widzi mi się. 

Sama w skardze napisałaś, że jest to błąd nowicjuszki, którego administracja niestety nie ubezpiecza, dlatego skargę zamknąłem, nie wiem dokładnie w którym miejscu olałem sprawę.

Podsumowując, proszę ARCON o sprawdzenie mojej wypowiedzi w skardze (

) ponieważ uważam, ze jest ona pełna oraz nie pozostawia żadnych niedomówień.

Tylko ja mu nie odpisałam na jego ogłoszenie tylko pisałam do niego bo zobaczyłam MANANE TYPE 1  na giełdzie . To że on napisał że napisałam mu w odpowiedzi na jego ogłoszenie na /og to nie znaczy że tak było . Nie byłam nawet świadoma że posiada jakąś drugą manane ponieważ do tamtej pory nie wiedziałam że mogę to sprawdzić na forum. Jeśli samochód stał na giełdzie to chciałam go kupić . Jeśli ktoś kupił ten samochód to powinien go zabrać i powinien być taki obowiązek bo jest to wprowadzanie w błąd 

Czyli w skrócie też mogę znaleźć nowego gracza i skorzystać z jego mniejszej wiedzy i nieuwagi pisząc potem że poszkodowany miał dużo czasu na upewnienie sie co kupuje ? Biznes jest przedni , zaczne tak robić ciekawe czy jak ktoś mi założy sprawe to też rozpatrzysz ją negatywnie 🙂 Nie pozdrawiam 

2 godziny temu, Mixsu napisał:

Cytat

Cześć. Nie wiem, czemu w tym wszystkim szukasz jakiś niestworzonych historii spiskowych, które nie mają miejsca. Oskarżony (mowa o @MarceliQ) jasno w swoim ogłoszeniu pisał o mananie, bez żadnego odznaczenia w type I, ty w czasie transakcji również o tym nie wspomniałaś.

~ Ty nie wymyślaj niestworzonych historii ponieważ już sobie dopowiedziałeś że odpisałam mu na ogłoszenie gdzie wcale tak nie było. Napisałam do niego bo widziałam samochód na giełdzie (SAMOCHÓD KTÓRY BYŁ JUŻ NIBY SPRZEDANY)  A NIE OGŁOSZENIE !!!!! Dopowiedziałeś sobie o tym ogłoszeniu czy skąd wziąłeś to że odpisałam na ogłoszenie ? Nie mów że ktoś opowiada niestworzone historie spiskowe , skoro sam sobie dopowiadasz coś czego nie było !

3 godziny temu, GabKoo napisał:

Jeśli ktoś kupił ten samochód to powinien go zabrać i powinien być taki obowiązek bo jest to wprowadzanie w błąd 

Na pewno to nie jest argumentem na to by wina leżała po stronie oskarżonego przez Ciebie w skardze, skoro on sprzedał pojazd, to nie miał opcji przestawienia tego pojazdu.

Nigdzie, ale to nigdzie nie pisaliście o mananie type I, tylko o mananie, niestety, ale ani Ty, ani oskarżony nie doprecyzowaliście zakupu, przez co wyszło całe to nieporozumienie. 
Jeżeli chodzi o cene trade, jest to podobna kwota, w której pojazd został sprzedawany wszędzie, także nie ma mowy o zbyt dużym zawyżeniu kwoty pojazdu.

To moja ostatnia wypowiedź, czekam na werdykt ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.