Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona [SzalonyAleToSzef] Oskarżony przez [Domiq]

Domiq

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: SzalonyAleToSzef
Data zdarzenia: 16.11.2023
Opis zdarzenia: Zaparkowałem wczoraj pojazd na parkingu obok mechanika przy urzędzie. Jestem pewny, że pojazd był zaparkowany poprawnie. Chciałbym, aby Wasz pracownik udowodnił, że pojazd faktycznie był, źle zaparkowany oraz chciałbym wiedzieć czy przypadkiem pracownik nie spuścił hamulca ręcznego.

PS: Napisałem już w dziale pomocy, aby zostało sprawdzone czy ręczny nie był spuszczany.
Dowody:  
Screenshot_22.thumb.png.2b0efd372241dd82842824bede6c5f7e.png

Witam jako iż zostałem oskarżony i zapoznałem się z skargą to się wypowiem. pojazd zauważyłem jadąc z @Toya koło  mechanika SF jak podszedłem już tak stał jak na dowodzie bez zaciągniętego ręcznego co najwyżej założyłem blokadę na pojazd. 

Dowód:

Spoiler

mta-screen_2023-11-15_18-18-51.thumb.png.b667fc071218796332d26b19a1fbbaf5.png

Rozumiem, w takim razie zaczekał bym na informacje dotyczące spuszczania ręcznego i sprawa będzie wyjaśniona. 

Ale wątpię abyś spuścił ręczny i zmienił miejsce pojazdu skoro jeździłeś z Toya. 

Prawdopodobnie po prostu zapomniałem zaciągnąć go przed wyjściem z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.