Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na gracza Jacek_Jaworek

benzyniak

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34634
Login: benzyniak
Nick oskarżonego: Jacek_Jaworek
Powód skargi: oszustwo przy wymianie
Data zdarzenia: 15.11.23
Dowody:  wyslane poniżej 
Opis sytuacji: Dogadaliśmy się na na organizacyjnym dc o wymianie jego flash elegy i Yosemite za mojego perka i miałem dopłacić żeby pan Jacek miał na nitro do niego 265k po chwili jak zaakceptowałem wymianę zorientowałem się że nie dal yosemite  próbowałem anulować, aczkolwiek bezskutecznie wielokrotne kliknąłem ANULUJ lecz czas leciał próbowałem się z nim dogadać prosiłem żeby się odmienił bo jestem dużo stratny ale on wyszedł z discorda i gierki i nie było już po nim śladu dopiero  rano się odezwał żebym pisał skargę trochę przykra sytuacja ze członek tej samej organizacji cię oszukuje ;( prosił bym o odmianę a jeśli nie to dopłatę

Bez tytułu.png

Witam wszystkich gitów i benzyniaka. Zacznę od tego że samo Yosemite jest o wiele więcej warte niż twój Perennial, więc po co miałbym ci to dawać razem z tamtymi pojazdami. Wszystko zaczęło się od tego że wbiłem na dc i sobie gadaliśmy, po jakimś czasie gdy wspomniałem o moim pojeździe Elegy, ty nadmieniłeś że bardzo ci się podoba i chciałbyś to mieć, więc zaoferowałem ci owe pojazdy na id, czyli Elegy i Flash. Nie było mowy o żadnym Yosemite. Po sprawdzeniu ofert za owego Perenniala o którego poszła skarga, wszystko wskazywało na to że oferty za moje pojazdy oscylują w podobnej wartości co perek. Z racji iż moje pojazdy są klasy sportowej, a każdy wie że pojazdy sportowe na ID! rosną o wiele szybciej na wartości niż gruzy, stąd ta dopłata. Jakiś czas po tradzie benzyniak się spłakał i chciał odmiany na która nie przystałem. Dodam że chciałem ci dorzucić SteakHouse, ale go nie chciałeś i niestety, ale przycisk anuluj nigdy się nie buguję, dla twojej świadomości.

nigdy bym się nie zgodził na tą wymianę która wyszła bo mi by się to bardzo nie opłacało owszem rozmowa o yosemite była mówiona od początku wykorzystałeś sytuację i mnie po prostu oskubałeś a pózniej się nie odzywałeś wyszedłeś z dc i z gierki chociaż prosiłem o odmianę tak samo wypiołeś się na organizacje jak cala sprawa wyszła... jedyne sensowne wyjscie jakie widzę to odmiana czekam na odpowiedz administracji

2 minuty temu, scnnjZ napisał:

Chciałbym się również wypowiedzieć w tej skardze, iż oskarżyciel wypisuje do mnie jak i do innych osób nawet na facebook'u, bo ten deal mu się jednak nie podoba (chce szukać, jeździć i bić, po czym się bardzo boi i blokuje). Czytając tą skargę dawno nie widziałem tak taniej ściemy. Jeśli oskarżony miałby Ci dorzucić pojazd ID 479 (Yosemite) wyszłoby na to, że zarobiłbyś na tej wymianie ponad 3.000.000$, a wczoraj chciałeś oddać mi owego perenniala za NRG i Bulleta (logi poniżej). 

(107) benzyniak: bulet i nrg no no
(107) benzyniak: ale za perka 😉
(107) benzyniak: no to to juz fajnie brzmi
(362) scnnjZ: nie lel

nie napisalem ze chce sie wymienić tylko ze taka wymiana juz fajnie brzmi 😉

Z jakiej racji miałbym ci dawać pojazdy o wartości ponad dwukrotnej co ten twój perek? Gdyby coś nie grało podczas wymiany mogłeś kliknąć "Anuluj" bądź "Escape". Same oferty za moje pojazdy wskazują na to że nie ma nić niezgodnego w tym trade. Nadmienię że nigdy mi się nie zdarzyło kogokolwiek oszukać na serwerze. Po trade wyszedłem z  gry bo szedłem spać, A ty się coś prułeś jakiś czas po wymianie bo coś ci się odwidziało. Kwestia mojego odejścia z organizacji nie ma nic do tej skargi, gdyż lider okazał się  być zwykłą chorągiewką, poZDRawiam dobrych chłopaków, tyle ode mnie.

dwukrotnej? xdd sam mi takiego trade zaproponowales udalo ci sie oszukac tak jak pisalem wczesniej nie moglem kliknac anuluj i sa takie sytuacje duzo takim spraw juz bylo tego typu nie widze sensu dalej sie wypowiadac poczekajmy na decyzję administracji a jesli chodzi o wartosc to perennial mial ofki po 2.5 kilka mies temu jak mial tylko gz i lampe 

Tak się składa że moje dane osobowe posiada JEDYNIE ziomeczek z IRL, który się nie sprzeda, nawet za 50zł, które oferowałeś wielu ludziom. poZDRawiam
////
edit: Dowiedziałem się że dane osobowe które posiada pseudo prawilniak co przyjedzie rowerem do Warszawy nie są moje :000 łot

35 minut temu, scnnjZ napisał:

Gdyby ktoś Ci podał dane to byś nie wypisywał od wczoraj do kilku osób (w tym mnie), które chętnie się tutaj wypowiedzą, że próbowałeś kupić dane oskarżonego za prawdziwą gotówkę (oferował mi 50PLN na kebaba za dane). Obecnie to orasz sam siebie.

tak pisalem ale pozniej samo przyszlo bo wasz koleszka wbil i mi podal twojego fb a pisalem dlatego ze bardzo sie zestresowalem ze tyle stracilem w grze na ktora posiecilem mnóstwo czasu pisalem to w nerwach druga sprawa nic to nie zmienia ze zostalem oszukany i to co napisales nie jest w ogle na temat jedyne sensowne wyjscie jest takie zeby sie odmienic i zapomniec o sprawie dalem ci do trade 265k ktore zaiwestowales w nitro oddaj perka z nitrem ja dam elke i flasha i po sprawie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.