Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na VoTeR.

ShederVN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ShederVN
Nick oskarżonego: VoTeR.
Powód skargi: Taranowanie i przejeżdzanie 
Data zdarzenia: 10.01.2021
Dowody: 

Tutaj widać jak gracz taranuje mnie. 

FDjBQHf.png

Tutaj widać jak gracz mnie potrącił i stał w miejscu (dużo hp mi to zabrało):

a5anukV.png

Tutaj widać jak z rozpędu cofa (zwolniło się stanowisko):
ebWlYi3.png

Opis sytuacji: Rozładował mi się akumulator więc pchałem samochód i gdy wepchałem na stanowisko gracz VoTeR. mnie taranował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  em2Zqw3.png

A więc tak naprawiłem auto wyjechałem z mecha pisałem na czat org, ty wpychałeś boxa do naprawy i czekałeś na mnie aż ruszę i wskoczysz mi pod auto, ciekawe bo jak wpychałeś boxa na mecha to od razu nie naprawiasz tylko sobie biegasz i czekasz jak ruszę. Wszystko widać na filmiku.

Spoiler

a to już nie mój problem czy twoje auto czy kolegi trzeba czekać koło wejścia do mecha a nie latać i pod koła wchodzić specjalnie. Jeszcze dodam twoje dowody i opis skargi. opisuje że przyjechałem do mecha zrobiłe vdm na cb i wjechałem naprawić się bo miejsce się zwolniło więc próbujesz okłamać administracje co będzie skargę rozpatrywała.

1 minutę temu, ShederVN napisał:

a skąd mam wiedzieć co robisz? Ja nie jestem toba i nie mialem pojecia co robisz

Jak trafiłeś na mecha to widziałeś mnie jak byłem na stanowisku bo było zajęte i jak wyjechałem i czekałeś na mnie.

2 minuty temu, ShederVN napisał:

Dla mnie jesteś zwyklym typem ktory taranuje bo tak ci sie podoba 

Skąd możesz wiedzieć że jestem zwykłym typem który taranuje i odwala widziałeś moją listę kar na jakiej to podstawie to wiesz. Że wskoczyłeś mi pod auto jak jechałem i ty piszesz skargę za vdm. Dodam że 200godz przegranych mam w grze i ani jednej kary bo nie jestem odwalaczem. Z resztą widać co robiłeś na mechu przed tym jak mi wszedłeś pod koła na nagraniu.

4 minuty temu, ShederVN napisał:

zrobiles na mnie dm po czym teraz próbujesz się wybronić, jaki to ty niewinny i ze niczego zlego nie zrobiles

To samo co wyżej napisałem Wszedłeś mi pod koła i piszesz na mnie skargę a widać na nagraniu wszystko. I próbujesz napisać skargę za to że wszedłeś mi pod auto i za vdm. ŚMIESZNE.

3 minuty temu, VoTeR. napisał:

Jak trafiłeś na mecha to widziałeś mnie jak byłem na stanowisku bo było zajęte i jak wyjechałem i czekałeś na mnie.

Skąd możesz wiedzieć że jestem zwykłym typem który taranuje i odwala widziałeś moją listę kar na jakiej to podstawie to wiesz. Że wskoczyłeś mi pod auto jak jechałem i ty piszesz skargę za vdm. Dodam że 200godz przegranych mam w grze i ani jednej kary bo nie jestem odwalaczem. Z resztą widać co robiłeś na mechu przed tym jak mi wszedłeś pod koła na nagraniu.

To samo co wyżej napisałem Wszedłeś mi pod koła i piszesz na mnie skargę a widać na nagraniu wszystko. I próbujesz napisać skargę za to że wszedłeś mi pod auto i za vdm. ŚMIESZNE.

O nie kolego, śmieszne to jest twoje wytłumaczenie. Staranowałeś, co nawet jest widoczne na nagraniu a teraz próbujesz się wykręcić. To jest właśnie śmieszne. Nie wbiegłem ci pod koła a ty mnie staranowałeś. 

1 minutę temu, ShederVN napisał:

O nie kolego, śmieszne to jest twoje wytłumaczenie. Staranowałeś, co nawet jest widoczne na nagraniu a teraz próbujesz się wykręcić. To jest właśnie śmieszne. Nie wbiegłem ci pod koła a ty mnie staranowałeś. 

Nie dość że źle opisujesz sytuacje tu. to piszesz że ja na tobie zrobiłem vdm. A vdm to jest to jak bym cb staranował bez żadnej podstawy jak byś stał w miejscu lub szedł sobie chodnikiem. A ja po napisaniu w czat org wyjechałem prawie na drogę gdzie ty sobie biegałeś na drodze, i w moją stronę ciekawe co ja miałem zrobić bo oni cb ominąć nic nie zrobić sam wszedłeś po koła. A teraz ty próbujesz siebie wykręcić że ty nie zrobiłeś bo moje dowody są lepsze od twoich i lepiej wyjaśniają tą cała sytuacje na mechaniku niż twoje. 

Ja nic nie mam do dodania bo to jest śmieszne.

2 minuty temu, ShederVN napisał:

Ale na filmie widać jak stoisz autem w miejscu gdy ja jestem pod kołami. 

Już ci to pisałem ale ci napisze jeszcze raz bo może nie przeczytałeś jak wszedłeś mi pod koła obejrzałem się czy auto jest całe. i nie był i napisałem ci cj bo znowu 2 raz musiałem naprawić auto i to nie moja wina że. Piszesz że próbuje cb zabić jak ty sam mi pod koła wskoczyłeś ty tego nie widzisz? I naprawdę ja już nic nie pisze w tej skardze bo twoje odpowiedzi to już są śmieszne.

Dodam że kolejność dowodów się nie zgadza w wzorze

1. Dowód okazuje że już wycofuje do stanowiska naprawy żeby się naprawić 2 raz 

2. Jest jak jesteś pod samochodem jak wszedłeś mi pod koła jak zacząłem po napisaniu na czat org 

3. To jest cześć dalsza dowodu 1 jak chce wjechać na stanowisko żeby naprawić auto po twoim wyczynie.

Więc jak chcesz pisać skargę to dowody daj w takiej kolejności jak sytuacja była a nie dajesz byle jak dowody. Tylko żeby napisać skargę i żeby była. I tu widać że administracje okłamujesz bo dowody są nie takie jak opisujesz.

Tylko że film jest mój dowód i on pokazuje moją niewinność z tym co piszesz. Jak chcesz takie skargi pisać to polecam poradnik Który jest zamieszczony Nagrywanie wsteczne to może twoje dowody będą wiarygodne. A nie to co ty piszesz że Twój opis z ss z gry się nie zgadzają.

Witam.

Na nagraniu od Gracza @VoTeR. widać dokładnie i przejrzyście że po napisaniu wiadomości od razu skręcił w stronę asfaltu i zaczął jechać po czym widać że WBIEGASZ centralnie pod koła kręcąc specjalnie bączki po asfalcie aby hm.. Sprowokować gracza do VDM albo wymusić VDM?

Skargę oczywiście odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.