Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Ghostek_pl

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Mixsu napisał:

W związku z decyzją ARCON, zarządzam odmianę. Proszę @Ghostek_pl o przygotowanie 50.000$ w bankomacie, a Ciebie @Young_Clinton o niesprzedawanie pojazdu 40851.

Odmiana zostanie przeprowadzona przez ARCON, do momentu odmiany proszę zostawić wszystko tak jak było.

@Ghostek_pl ile czasu potrzebujesz na uzbieranie 50.000$ potrzebnych do odmiany?

Graczowi moge zaoferować na zdobycie pieniedzy maksymalnie 3 dni. Za dużo czasu staciłem już na tą skargę, zamrażając dużą część mojego portfela. Odmiana nie ma sensu, już wole stracić kilka tysięcy na sprzedaży pojazdu niż czekać tyle czasu. Już lepszym rozwiązaniem była by rekompensata na moję konto (nie cała kwota pokrywająca tunning tylko jego cześć, dzięki której nie stracił bym na sprzedaży np wyskokości 15k-30k)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.