Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Ghostek_pl

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22068
Login: Mati64
Nick oskarżonego: Ghostek_pl
Powód skargi: podanie złego tunningu pojazdu
Data zdarzenia: 14.11
Dowody: logi+ wklejam:  << [115] Ghostek_pl: [S/W] Rancher 1.9pb (1up) full wizu (bez felg), cb-radio

Opis sytuacji: Gracz ogłaszał, że sprzeda Ranchera Full vizu bez felg, jednak  gdy przyjechałem do niego posiadał  aby 

Wentyle, Reflektory , Dach  Wydech . Definicja regulaminu serwera mówi jasno:Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu w warsztacie wizualnym. Do tej definicji należy wliczyć wszelkie dodatki wizualne dostępne w warsztacie komponentów. Nie dotyczy Bodykitów, wariantów, tablicy rejestracyjnej oraz rozmiaru felg nie wliczając poszerzeń.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.11b33315f902e29132541655538364f2.png

Godzinę temu, Young_Clinton napisał:

Wprowadziłeś mnie w błąd, teraz musisz ponieść konsekwencje za ten czyn.Odmienić się nie chce. Czekam na wypowiedź administratora Mixsu.

Oczekuje zwrotu kosztów za zamontowanie fv lub rekompensaty w postaci 50% od wartości brakującego tunningu.

Zgodnie z regulaminem, @Ghostek_pl jesteś zmuszony do oddania 113.000$ na konto @Young_Clinton.
w/w kwota w rozpisce; 

25.000$ za podświetlenie licznika, 
45.000$ za zmianę koloru lamp, 
18.000$ za poszerzenia kół oraz 
25.000$ za przyciemnienie szyb

Ile potrzebujesz czasu na uzbieranie tej sumy? @Ghostek_pl

No chyba nie xD, to wychodzi sytuacja jakbym dał mu samochód za darmo i dał dodatkowo 60k gotówki, nie ma opcji że to spłacę, to jest bezsens, nawet osoba oskarżająca nie wspomniała nic o tym za ile kupił ten samochód, jakby kupił ode mnie za 100k, okej, byłbym skłonny oddać pieniądze, ale to było marne 50k, szanujmy się, bądźmy ludźmi 

Jak mam być szczery, powinienem i chcę napisać tu parę brzydkich słów adekwatnych do całej sytuacji ale nie zrobię bo chociaż ja staram się być tym myślącym 

8 minut temu, Young_Clinton napisał:

Dobrze piszesz starasz się być myślącym, dlatego powinnes spłacić dług aby nie otrzymać bana permanentnego ✌️. Miłego zarabiania 

Tylko fajnie że zebranie tego zejdzie mi z kilka miesięcy 

A w dodatku i tak już wolę bana, bo mam już dość tego cyrku na tym serwerze, ludzie odwalają gówno, admini nie lepsi. Już wolę wybrać bana i iść na inny serwer 

13 godzin temu, Mixsu napisał:

Zgodnie z regulaminem, @Ghostek_pl jesteś zmuszony do oddania 113.000$ na konto @Young_Clinton.
w/w kwota w rozpisce; 

25.000$ za podświetlenie licznika, 
45.000$ za zmianę koloru lamp, 
18.000$ za poszerzenia kół oraz 
25.000$ za przyciemnienie szyb

Ile potrzebujesz czasu na uzbieranie tej sumy? @Ghostek_pl

Dobra, dajcie mi miesiąc i zobaczę co da się zrobić. Ale chciałbym się dowiedzieć jaki ban mi grozi?

Postal nie możesz wypowiadać się pod tą skargą, ale jak już napisałeś to się wypowiem. Jeżeli masz problem do znalezienia regulaminu serwera mogę ci wysłać linka.

W regulaminie masz zawarte co oznacza FV/Full Vizual. Tak jak pisałem ja się nie odmienie. Zebra może ogarnąć te logi i zobaczy, że było tak jak ja mówię. Pozdro 👍👍👍

W związku z decyzją ARCON, zarządzam odmianę. Proszę @Ghostek_pl o przygotowanie 50.000$ w bankomacie, a Ciebie @Young_Clinton o niesprzedawanie pojazdu 40851.

Odmiana zostanie przeprowadzona przez ARCON, do momentu odmiany proszę zostawić wszystko tak jak było.

@Ghostek_pl ile czasu potrzebujesz na uzbieranie 50.000$ potrzebnych do odmiany?

Na początek mogę zaoferować 14 dni, w związku z tym, iż jest to dość mała kwota, szczególnie, że posiadasz już sporą część. 

W takim razie masz czas do 04.12.2023, godz. 23:59 na uzbieranie 50.000$ na koncie, jeżeli będziesz miał jakiś problem z uzbieraniem kwoty/bądź będziesz miał ją wcześniej poinformuj mnie tutaj, za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.