Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika FragusS

Nocturno787

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: FragusS
Data zdarzenia:  14.11.2023  | 17:30
Opis zdarzenia:  Pracownik odholował moim zdaniem poprawnie stojącego infernusa pod pracą grzybiarza , pojazd nie blokował przejazu , wejścia do pracy , nie było znaku zakazu jak i również nie ma wyznaczonych linii parkingowych i znaków na tej pracy.
Dowody: Pracownik posiada ss zaparkowanego pojazdu prosiłbym o dołączenie go niżej @FragusS

Tak patrząc na reakcje pracowników  , to trochę żenujące zachowanie z waszej strony , i nie wiem co was tutaj śmieszy z założenia jesteście frakcją , która powinna pomagać a nie utrudniać rozgrywkę i szukać problemu tam gdzie go nie ma , tylko czekać aż zaczniecie pojazdy z posesji prywatnych holować i nie będziecie widzieli w tym nic złego , ktoś sobie pójdzie , zmarnuje czas auto wykupi i w porządku w dodatku wykazujecie się tylko brakiem jakiejkolwiek wiedzy odnośnie tego co robicie jak zapytałem waszego kolegę dlaczego odholował pojazd to stwierdził , że źle był zaparkowany ale sam w sumie nie wie czy faktycznie źle stał 🤣

Witam, z tej strony Adept @FragusS. Pozwoliłem sobie odpowiedzieć na twoją skargę; mimo, że jestem świadomy tego, że zostanie ona odrzucona ze względu na brak dowodów. Pragnę jednak wyjaśnić zaistniałą sytuację, aby nie pozostawić żadnych wątpliwości co do niej.

Przechodząc jednak do meritum owej skargi. Powodem odholowania twojego pojazdu zgodnie z Taryfikatorem SA Road Assistance, jest owy punkt; Pojazd źle zaparkowany - 250$.  Poniżej zamieszczam screenshot, na którym dokładnie widać sposób zaparkowania pojazdu.

Spoiler

mta-screen_2023-11-14_17-23-43.png

Ważnym odniesieniem do skargi jest również temat Granice miejsc parkingowych oraz zakazane miejsca do parkowania, w którym znajduje się dokładny screenshot, który ukazuje miejsca w których parkowanie jest dozwolone.  Zamieszczam go również poniżej.

Spoiler

lhukEUP.png

Pragnę również odnieść się do tego co napisałeś wyżej oraz co pozwolę sobie zacytować;

51 minut temu, Nocturno787 napisał:

Tak patrząc na reakcje pracowników  , to trochę żenujące zachowanie z waszej strony , i nie wiem co was tutaj śmieszy z założenia jesteście frakcją , która powinna pomagać a nie utrudniać rozgrywkę i szukać problemu tam gdzie go nie ma , tylko czekać aż zaczniecie pojazdy z posesji prywatnych holować i nie będziecie widzieli w tym nic złego , ktoś sobie pójdzie , zmarnuje czas auto wykupi i w porządku w dodatku wykazujecie się tylko brakiem jakiejkolwiek wiedzy odnośnie tego co robicie jak zapytałem waszego kolegę dlaczego odholował pojazd to stwierdził , że źle był zaparkowany ale sam w sumie nie wie czy faktycznie źle stał 🤣

Napisałeś do mnie na serwerze aby wyjaśnić kwestię odholowania twojego pojazdu, już na samym początku naszej rozmowy podany został ci powód odholowania twojego pojazdu. Oczekiwałeś ode mnie abym zwrócił ci kwotę, za którą pojazd został wystawiony na parkingu policyjnym oraz dodatkowo  kwotę przejazdu taksówką z grzybiarza, zapewne na parking policyjny. W związku z czym, wolałem dopytać czy faktycznie masz rację i jedynie upewnić się w swoich przekonaniach - gdy już to miało miejsce, poinformowałem Cię abyś napisał skargę. Wnioskując po mojej wypowiedzi; posiadam wiedzę na temat działań, których podejmuje się jako Adept podczas służby. Nie mogę się również wypowiadać za ''wszystkich'' ale uważam, że pozostałe oskarżenia zostawię bez komentarza gdyż są to jedynie twoje spekulacje. Jestem w stanie zrozumieć, że napisałeś to pod wpływem emocji podczas napływających „reakcji”. 

Nie mam nic więcej do dodania, oczekuję na werdykt zarządu.

Faktycznie , nie widziałem planu tego parkingu , więc niby jest to granica , która jest trochę słabo rozplanowana a w rzeczywistości nie oznakowana ale to już nie wina pracownika. Na pewno powinny pojawić się tam oznakowania , co ułatwiłoby całą sprawę. Odnośnie twojej wiedzy to tak jak sam napisałeś , musiałeś się upewnić czyli nie byłeś pewny czy słusznie odholowałeś pojazd więc i tak najpierw robisz później myślisz przynajmniej z twojej wypowiedzi tak wynika , myślę że sprawa i tak do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.