Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kunson

WOLFY

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14838
Login: Kapsel123
Nick oskarżonego: kunson
Powód skargi: Znaczne zawyżanie ceny sprzedawanego pojazdu.
Data zdarzenia: 13.11.2023r.
Dowody: w tej sprawie chyba nie da się zamieścić jakichkolwiek dowodów.
Opis sytuacji: Kupiłem pojazd od gracza kunson, Fortune z silnikem 1.9, zestawem wyścigowym, Ecu V4 , Turbo V5 oraz wykrywaczem fotoradarów i ogranicznikiem prędkości, UID pojazdu: 40634. Nie jestem zbytnio obeznany w wycenach aut, więc po prostu jakby "zaufałem" kunsonowi, że cena 250K, za którą był wystawiony pojazd jest adekwatna do ceny tuningu, finalnie za Fortune dałem 15500PP oraz 30k$(licząc, że sprzedawałby PP po cenie 15$ za sztukę, ta kwota wynosi: 262,500$). Kiedy próbowałem sprzedać pojazd za cenę 250k, dużo osób oferowało mi znacznie mniejszą kwotę za pojazd, zaczęło mnie to zastanawiać i poprosiłem gracza, aby wytłumaczył mi na jakiej zasadzie wycenia się pojazdy. Finalnie, wyszło mi, że pojazd, o którym mowa jest wart w granicach 160K. Jedynym problemem tutaj jest to, że ja po zakupie powiększyłem silnik z 1.9 do 2.2 dm3. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

skarga.thumb.png.66af0f69f8ecb3c8af9e682414a4224b.png

Z tego co widzę, to samochód został sprzedawany w okolicach ~200.000$, niestety ale administracja nie ubezpiecza graczy w sytuacji własnej niewiedzy, skoro sam wyszedłeś z taką ofertą, to powinieneś być pewny zakupu. W tej sytuacji skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.