Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymariusz*

Rebellion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AxoBlue
Nick oskarżonego: .Drymariusz*
Powód skargi: Bez sensowne nadanie kary 
Data zdarzenia: ok 5 minut temu 
Dowody: logi (chyba)
Opis sytuacji: Jechałem sobie z bratem mananą 4fun. Piję sobie picie podczas jazdy autem (Zdjecia picia nie bede wysyłał) Postawiłem je na chwile ponieważ chciałem zwolnić bo jechalem troche za szybko (ok 105kmh) lecz picie mi się wylało  na biurko i musiałem zjechać na bok żeby nikt we mnie nie uderzył ale przypomnialem sobie że blisko jest sweeper więc szybko tam się udałem nie zauważyłem tam sweepera i przez przypadek tam w niego uderzyłem (Poszkodowany wyslal mi nagranie)  nie zrobiłem tego specjalnie również nie słyszałem co mówił do mnie poszkodowany  ponieważ mam wyłączonego voica.
Dałem mu 20$ ponieważ i tak w sweeperze nic nie da sie naprawić ale dałem mimo to zabrano mi prawo jazdy bez wytłumaczenia tej sytuacji oraz kara została uznana za "CELOWY TARAN" który nie był celowy.

Na wstępie z racji, że gracz sam udostępnił Ci nagranie, nie widzę przeciwwskazań, aby umieścić je również tutaj - https://imgur.com/a/bUejfpx, będzie idealny pogląd na słowa, które napisałeś wyżej, jak i na moje napisane tutaj. Zaczynając od początku, pojawił się na Ciebie raport z nagraniem, który został przeze mnie przyjęty, a następnie obejrzany i zostały względem twojej osoby wyciągnięte konsekwencje. Przejdźmy do samego w sobie nagrania, możemy zauważyć perspektywę gracza, który pracuje sobie pojazdem sprzątania ulic, a następnie widać twój pojazd, który go mija, następnie hamuje i zaczyna cofać, aby zrównać się z owym pojazdem pracy, gracz natomiast kontynuuje jazdę i nagle twój pojazd perfidnie wjeżdża w bok sweeper'a, a następnie widać jak ucieka czym prędzej przed siebie. Odnosząc się jeszcze do zapłaty - tak jak pisałem Ci w grze, zapłacić i nie stracić prawka to ty możesz w momencie przypadkowego taranu, ten w mojej ocenie taki nie był. Nic więcej nie mam do dodania.

Jakbyś chciał wiedzieć taran nie był celowy tak jak napisałem wylała mi się woda na biurku  a nie widziałem jadącego sweepera z tego co mówił mi brat mówił coś do mnie na vc (Który mam wyciszony) więc nie słyszałem co do mnie mówi
A w twojej ocenie to sobie możesz ocenić jedzenie lub coś innego.
Taran nie był celowy kochaniutki tak jak pisze już 3 raz Rozlała mi się woda na biurku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.