Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Prezenterem Vasti.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.pngspacer.png

Witam, z tej strony Trainee @Vajtekk.vnd z Redakcji Project News, zapraszam Was na mój pierwszy artykuł, którym jest wywiad z Prezenterem @Vasti z Radia ProjectFM. Bez przedłużania, przejdźmy do wywiadu.

spacer.png

R: @Vajtekk.vnd | V: @Vasti

R: Dzień dobry, z tej strony Trainee  @Vajtekk.vnd z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłbyś udzielić mi wywiadu?
V: Jasne.

R: Świetnie, mógłbyś na początek opowiedzieć coś o sobie?
V: Hej, mam na imię Kuba i mam 16 lat. Na serwerze i na social mediach możecie mnie kojarzyć pod pseudonimem Vasti. Uczęszczam do 2 klasy liceum o kierunku mat-fiz. Na co dzień interesuję się podstawowym programowaniem, graniem w gry oraz śpiewaniem.

R: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
V: W zasadzie rozpoczęło się to w sierpniu tego roku. Chciałem zacząć grać na nowym serwerze, więc pierwszy, który rzucił mi się w oczy to ProjectRPG i tak w zasadzie zaczęła się moja przygoda z tym pięknym serwerem.

R: Jaki masz staż na serwerze? Jesteś zadowolony z tych wszystkich godzin?
V: Ogólnie to jestem zadowolony z wszystkich spędzonych godzin na serwerze. Myślę, że są to czasami śmiesznie a czasami bardzo fajnie spędzony godziny na tym to serwerze.

R: Jaki jest Twój majątek serwerowy i co się na niego składa?
V: Majątku na tę chwilę mam około 130-140k a w niego składa się fortuna z różową lampką i kilkoma modyfikacjami, których teraz nie pamiętam no i oczywiście do tego mam pieniążki w gotówce około 70k.

DWR79MG.gif

R: Widzę, że jesteś w biznesie ProjectFM na randze Prezenter, jak wyglądała Twoja droga do biznesu i jakie są Twoje obowiązki w owym biznesie?
V: Tak, jestem w biznesie ProjectFM. Ogólnie zacząłem grać na serwerze w sierpniu tego roku i chciałem od początku dołączyć do radia, ponieważ wiedziałem, że potrafię i nadaję się do tego, więc jak tylko rozpoczęła się wyczekiwana przeze mnie rekrutacja w szeregi ProjectFM, od razu napisałem podanie. Jak widać, udało się i w taki oto sposób znalazłem się w szeregach radia ProjectFM.

R: Widziałbyś siebie w zarządzie radia?
V: Myślę, że na obecną chwilę nie.

R: Co byś aktualnie dodał lub zmienił w strukturze ProjectFM oraz serwera ProjectRPG?
V:
 Wiesz co? Moim zdaniem nie ma takiej rzeczy, która powinna zostać zmieniona lub dodana w strukturze ProjectFM ani ProjectRPG.

R: Zauważyłem, że nie jesteś aktualnie w żadnej frakcji. Planujesz dołączyć do jakiejś za jakiś czas? A jak tak to do jakiej?
V: W zasadzie myślałem nad tym i nawet ostatnio chciałem pisać podanie do SARA, lecz z powodu roku szkolnego i natłoku nauki stwierdziłem, że na razie nie dołączę do frakcji i poczekam, aż będę miał trochę więcej czasu wolnego.

R: Dobrze, wracając do pytań spoza MTA, oglądasz jakieś seriale lub filmy?
V: Ogólnie nie oglądam jakoś bardzo dużo, ale z ostatnich seriali to Bogdan Bonner: 4 sezon Egzorcysty oraz Cobra Kai. Z filmów jako tako nie oglądałem ostatnio i nie wiem co mam wam polecić haha.

R: Grasz w jakieś gry oprócz MTA?
V: Tak, aktualnie gram w gry takie, jak np. Fortnite, z powodu starych sezonów, Counter Strike 1.6, czasami Roblox, Valorant oraz Rocket League, lecz coraz mniej.

spacer.png

R: Jakie jest Twoje prawdziwe marzenie?
V: Hmm, w zasadzie nigdy się nad tym tak nie zastanawiałem, ale jakbym miał teraz wybrać, to raczej byłoby to poznanie miłości życia, z którą byłbym już na zawsze szczęśliwy.

R: Dobrze, niestety to było ostatnie pytanie, chciałbyś kogoś pozdrowić?
V: Tak, pragnę pozdrowić mamę, tatę, @Vajtekk.vnd, @bialyja, @Jezus_Carbonara, @Bombowy, @Ramzess* oraz wszystkich graczy ProjectRPG ❤️.

R: Super, dziękuje za pozdrowienia oraz dziękuje za wywiad!
V: Również dziękuję za przeprowadzenie ze mną wywiadu.

spacer.png

Dziękuje za przeczytanie całego wywiadu, pisał dla Was @Vajtekk.vnd. Miłego dnia lub wieczoru i do zobaczenia.

spacer.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
3FBjCUG.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngkapicki.png?ex=655f8fc8&is=654d1ac8&hm=e07680d1b1b0ca906dce02bc81f20917779a33d24e94681297ec36a68ba8c7ee&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.