Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gaga

ekso

Rekomendowane odpowiedzi

Login: exovariusz
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Zignorowanie łamania regulaminu serwera.
Data zdarzenia: 12.11.2023 21:00-21;20
Dowody: Rozmowa z Supportem na pw - logi
Opis sytuacji: Witam, gracz @lemonlamboosprzedał banshee viper jakiemuś graczowi za 150k, poprzednio wystawiając ten pojazd za 69k na giełdzie co już jest zaniżaniem wartości rynkowej pojazdu. Szybko ruszyłem z tematem do administracji, reporta przyjął support - nie wiem po co, jak nie może z tym nic zrobić, po czym zlał mnie i napisał, żebym pisał skargę. W momencie w którym napisałem mu, żeby po prostu podrzucił temat do RCON, np na discord. Wtedy temat zostałby szybko zweryfikowany. Niestety support nadal trzymał się tego żebym pisał skargę, chciałbym wiedzieć po co kiedy gracz mi nic nie zawinił. Po prostu chodzi o sam proceder zaniżania ceny.

Spoiler

obraz_2023-11-12_212634532.thumb.png.60ec16d0a36d99a723da856f78448699.png

Witam. Dział skarg na forum jest właśnie od tego aby napisać tam takie rzeczy. RCONi mają wiele rzeczy do zrobienia zarówno prywatnych jak i serwerowych więc gdyby każdy pisał do nich na pv nie mieliby czasu na nic innego. Sprawy dot. majątku czy sprzedaży nie rozwiązują tylko RCONi ale też administratorzy właśnie w dziale skarg na graczy. Z racji iż ja sama nie mogłabym rozwiązać takiej sprawy, wysłałam cię na forum do czego miałam pełne prawo. 

Moim zdaniem, report nie powinien być przez Ciebie w ogóle przyjęty, czemu nie zostawiłaś go dla Administratora/RCON? aż takie jest parcie na zdobycie normy reportów w tygodniu, że trzeba przyjmować raporty na które NIE MOŻNA pomóc? 

Wolałem sprawę załatwić w rapocie, z racji, że 1. gracza osobiście nie znam nic mi nie zawinił, 2. Łamał regulamin serwera, a ja nie chce i nie miałem potrzeby pisania skargi na owego gracza.
Takie sytuacje powinny być wychwycone już na etapie samej transakcji. Zakładam, że w momencie podejrzanych transakcji tekst się podświetla/pogrubia. 

Prosiłem tylko o to, żeby temat był podany dalej - olałaś mnie, a reporta przyjęłaś (moim zdaniem) tylko po to, żeby wbić normę. Report na samym początku powinien być zostawiony adminstracji. 

Gdyby ktoś z rangi wyżej miał chwilę aby tego reporta przyjąć pewnie by to zrobił ale że nikt nie miał chwili to mam pełne prawo a wręcz obowiązek takiego reporta przyjąć i rozwiązać na tyle na ile jest mi to możliwe. Pisząc reporta automatycznie zgłaszasz gracza tak samo jak byś to zrobił w skardze. Różnica jest tylko taka, że jedno jest na serwerze a drugie na forum i nie zmieni to nic. Jeżeli gracz miałby zostać ukarany to i tak tę karę otrzyma, niezależnie od tego jak szybko by się to stało.  

Jak najbardziej dział skarg jest słuszny do takich spraw. Supporterka dobrze wykonała swoje obowiązki. Podrzucenie tematu na discordzie, zwłaszcza do RCON nie sprawi, że temat zostanie szybko rozpatrzony. W takich przypadkach działa administracja i zajęłaby się tym, gdybyś napisał skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.