Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mendozza

Shinoo*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 79561
Login: Shino808
Nick oskarżonego:  @Mendozza
Powód skargi: Nadużywanie swojej mocy
Data zdarzenia: ok. 20:52. 11.11.2023
Dowody: 

Opis sytuacji: Ogólnie podjechaliśmy do  pana policjanta i mój kolega wskoczył mu na dach  po czym ten odjechał,  chwile po tym Mendozza napisał cytuje "Zejdz" kiedy to napisał od razu wyszedł z pojazdu po czym aresztował go i zawiózł  do więzienia, nie ma tu nic złego tylko mam dwie uwagi co do tego nie minęło 5s aby można było zareagować, według mnie 5s to za mało kiedy ja miałem wyłączony chat ogłoszeń i chyba premium i nie zdążyłem odczytać co zostało napisane a pan Mendozza już aresztował mojego kolegę a co dopiero kiedy on miał włączone wszystkie chaty i nie mógł na to zareagować, drugą moją  uwagą  jest to, że nawet nie dostał jednego ostrzeżenia czy dwóch aby zszedł  z pojazdu, tylko od razu po napisaniu został aresztowany. Sadze, że tutaj Pan Mendozza za szybko reaguje i chciałbym, żeby został ukarany za to co zrobił, ponieważ mój kolega stracił cenny czas gry  w więzieniu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.0bff815308e610b0e5dacdbea8271172.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.