Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nataliaaa

fsociety00.dat

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ed_Norton
Nick oskarżonego: Nataliaaa
Powód skargi :Naruszenie regulaminu strefy dm podpunkt 3/3.1
Data zdarzenia: 11.11.2023
Dowody: https://imgur.com/a/HuTA0Yv
Opis sytuacji: Dowód, Rcon zobacz na logi kiedy gracz wsiadał ostatni raz do wozu to bedzie czarno na białym, Pozdrawiam.

Witam. Przyjęłam raporta w którym napisane było że pojazd jest zbugowany i nie da się wyjechać. Tępnełam się do gracza po czym go po prostu wyciągnełam. Podpunkt który zacytowałeś owszem odnosi się do wytepywania pojazdów poza strefę DM które znajdują się tam poniżej 3h i tutaj mogę przyznać moją winę iż nie wiedziałam że dotyczy też on tepania pojazdów po strefie DM z racji tego, że nie miałam jeszcze do czynienia z takimi reportami i chciałam po prostu pomóc graczowi z zablokowanym samochodem. Nie mam pojęcia co gracz robił z pojazdem później ponieważ od razu zniknęłam a pojazd wciąż pozostawał w strefie.

27 minut temu, Nataliaaa napisał:

Witam. Przyjęłam raporta w którym napisane było że pojazd jest zbugowany i nie da się wyjechać. Tępnełam się do gracza po czym go po prostu wyciągnełam. Podpunkt który zacytowałeś owszem odnosi się do wytepywania pojazdów poza strefę DM które znajdują się tam poniżej 3h i tutaj mogę przyznać moją winę iż nie wiedziałam że dotyczy też on tepania pojazdów po strefie DM z racji tego, że nie miałam jeszcze do czynienia z takimi reportami i chciałam po prostu pomóc graczowi z zablokowanym samochodem. Nie mam pojęcia co gracz robił z pojazdem później ponieważ od razu zniknęłam a pojazd wciąż pozostawał w strefie.

pojazd nie był zbugowany ani w scianie ani w podłodze więc nie miałas prawa tego tepać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.