Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

chyba komuś sie cos p*******

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co za przeproszeniem jest złego w rejce "Pylife"? moje banshee (19426) zostało zabrane na pp za takową rejestracje a ja nie widze w niej nic złego, pojazd jezdzi z tą rejką od ponad roku i 3 miesięcy i nikomu nie sprawiało to nigdy problemu, nie jest to jedyny pojazd z takową rejestracja bo np. 3490 jeździ tez z takową rejestracja sporo więcej czasu, czyli mam rozumieć ze jeśli istnieje jakis serwer np. LtfRPG to nie mogę dać sobie rejestracji Ltf? no chyba za przeproszeniem komuś się tu coś po******. tak samo ta cała aktualna podróbka pylife to jedno wielkie gówno gdzie nikt praktycznie nie gra wiec jako tak duży serwer z taką społecznością bierzecie pod uwagę jakiegoś pseudola? Prawdziwy pylife to już wspomnienia i nie wróci więc wcale w rejestracji nie mam żadnej reklamy innego serwera, również rejestracja nie ma żadnych wulgaryzmów lub niestosownych zwrotów więc oczekuje zwrotu moich 15.000$

Spoiler

image.png?ex=6560cfbb&is=654e5abb&hm=817image.png?ex=6560cfff&is=654e5aff&hm=c38

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.