Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na <czeslawmuwi>

Zandarm

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zandarm

Nick oskarżonego: czeslawmuwi
Powód skargi: Nieprofesjonalne zachowanie 
Data zdarzenia: 09.11.2023 15:20

Dowody:  https://imgur.com/a/47NeMtU
Opis sytuacji: Historia wygląda następująco: jade obok mechanika typ wyjeżdza mi na droge, odruchowo napisałem k****, za co przeprosiłem i dogadałem się z kolegą - oddał pieniążki. Po chwili dostałem mute na 1h za BK. Próbowałem skontaktować się z czeslawem w celu wyjaśnienia, dlaczego nie dostałem ostrzeżenia tylko od razu mute. Przez to, że miałem mute nie mogłem napisać pm do pana administratora z  dużym ego, więc próbowałem kontaktować się na /report. Najpierw dostałem ostrzeżenie "/report to nie komunikator". Wysłałem drugie zgłoszenie informując czeslawa, że nie moge napisać do niego na pw, ponieważ zostałem wyciszony, odpisał mi, że mam zrobić zgłoszenie na forum. Postanowiłem skontaktować się w prywatnej wiadomości z czesławem na forum, aby nie zasmiecać działu apelacji, bo to tylko godzina i chciałem tylko uzyskać informacje, dlaczego z nie dostałem ostrzeżenia. Wiadomość wysłałem, minęło kilka minut (ok.5) i nagle w  trakcie jazdy dostaje kicka za bezsensowne reporty. Nie wiem czy Panu administratorowi się nudziło i nagle sobie przypomniał, jednak tak jak napisałem nie miałem jak inaczej się skontaktować i dowiedzieć się, że mogę to zrobić na forum. 

Począwszy od wycieszenia, otrzymałem na Twoją osobę zgłoszenie, a że Twoja lista jest uboga dostałeś aż godzinę, przyznam jednak że mogłem dać tylko 30 minut. Przechodząc do Twoich reportów które ciągle wysyłałeś, report nie jest miejscem na pogaduszki ani infolinią. Dlatego też dostałeś kicka.  Napisałem Ci że zapraszam cię na forum do działu apelacji. Kontaktować również mogłeś się dowolnie ze mną, jak wspomniałeś również na forum, ale też i discord.

3 minuty temu, czeslawmuwi napisał:

Począwszy od wycieszenia, otrzymałem na Twoją osobę zgłoszenie, a że Twoja lista jest uboga dostałeś aż godzinę, przyznam jednak że mogłem dać tylko 30 minut. Przechodząc do Twoich reportów które ciągle wysyłałeś, report nie jest miejscem na pogaduszki ani infolinią. Dlatego też dostałeś kicka.  Napisałem Ci że zapraszam cię na forum do działu apelacji. Kontaktować również mogłeś się dowolnie ze mną, jak wspomniałeś również na forum, ale też i discord.

No to się skontaktowałem a ty się nagle obudziłeś po 5 minutach z kickiem.

Proszę o wypowiedź innego administratora w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.