Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheShadov.

fsociety00.dat

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ed_Norton
Nick oskarżonego: TheShadov.
Powód skargi: Suporter źle analizuje zbieg sytuacji + Nie myśli logicznie.
Data zdarzenia: 08.11.2023
Dowody: Witam sprawa wygląda tak, wbijam se na giełde sprzedać furke dla zioma o nicku xmvjkixD_  i poprosił mnie o wystawienie, a więc spróbowałem wystawić furkę jednakże gracz VVerto mi to utrudniał -> https://imgur.com/a/krZlVXN

Napisałem reporta na gracza z dowodem, Suporter przyjął reporta więc pomyślałem że spoko dowód ma i w ogóle zapyta go czemu mnie blokował i żeby zwrócił kase ponieważ mnie staranował. Jednak nie
Suporter specował mnie, A wiadomo że sie można wkurzyć przy takiej akcji więc zajechałem graczowi drogę i napisałem ,,Płacisz?'' On nic nie odpisał i wtedy admin wkroczył do akcji

Zapytał sie mnie czemu taranuje, Ja odpowiedziałem że to nie ja tylko gracz VVerto, odpowiedział mi że mnie specował ponieważ dostałem podobno reporta za zajeżdzanie drogi bądź taran, Możliwe że gracza staranowałem ale nigdzie mu nie uszkodziłem pojazdu ponieważ wcześniej był uszkodzony, Suporter chciał dowodu więc mu wysłałem ->https://imgur.com/a/krZlVXN // Wysłałem mu ten dowód i powiedział że mam graczowi zapłacić za taran którego sie dopusciłem, Suporter postanowił zrobić tak, Suporter poprosił gracza o to aby mi przelał 40$ za taran (( VVerto mnie )) Zapłacił, odpowiedziałem że tak że zapłacił po czym chciał abym mu też zapłacił za taran? Suporter otrzymał oto taki dowód -> https://imgur.com/zOScNiR // Skąd suporter miał wiedzieć że go staranowałem? Na dowodzie jest tylko screen jak mu zablokowałem droge nic więcej, Do taranu sie oczywiście przyznaje lecz zrobiłem to pod Wpływem emocji, Graczowi nie zapłaciłem ponieważ nic mu nie uszkodziłem, Gracz mnie jako 1 staranował co widać po czasie w prawym dolnym rogu, więc nie wiem za co miałem mu przelewać 40$ ? Po co gracz mi miał płacić 40$ skoro miałem mu to oddać i każdy by był na =? ->https://imgur.com/a/LzqZhl3  Troche nie logiczne no ale dobra.

Suporter po chwili kłócenia sie ze mną postanowił że szkoda ,,czasu'' na jakieś 40$, a wydaje mi sie że administracja powinna rozwiązywać każde zgłoszenie do samego rozwiązania sprawy, przecież od tego są. Tyle odemnie pozdrawiam.

Witam, skarga na mnie, więc pozwole się wypowiedzieć. Zaczynając od samego początku, masz rację, że gracz blokował Ci możliwość wystawienia pojazdu. Co do taranu, ciężko mi to ocenić, ponieważ najechałeś na marker, w którym pojawiło się GUI giełdy. W ostatnich sekundach twojego nagrania (https://imgur.com/a/krZlVXN), można dostrzec twojego kolegę xmvjkixD_, który być może wbiegł pod pojazd, co mogło spowodować odbicie od niego i uderzenie w twój pojazd. Dla mnie jest trudno stwierdzić, czy było to celowe czy nie. Przechodząc dalej, gdy twój kolega napisał reporta, zacząłem obserwować gracza VVerto. Akurat w momencie obserwacji widziałem, jak celowo zajechałeś mu drogę i zapytałeś, czy płaci. W tym momencie jeszcze nie wiedziałem o twoim dowodzie, więc postanowiłem teleportować się do ciebie i zapytać, dlaczego taranujesz. Ty odpowiedziałeś "co ja to tak?" (jest to trochę niezrozumiałe). Po minucie pokazałeś mi twój dowód, po czym stwierdziłem, że taka sytuacja nie zasługuje na zabranie prawa jazdy. Gracz otrzymał ostrzeżenie, aby nie utrudniał rozgrywki innym, i poprosiłem go, aby ci zapłacił. Warto również wspomnieć o twoim zachowaniu i wymowie zarówno w moją stronę, jak i w stronę drugiego gracza (tutaj do logów ma dostęp administracja, więc jeśli będzie potrzeba, to dostarczę dokładne momenty). Co do przelewu tych 40 dolarów, na moje uszkodziłeś mu w pewnym stopniu silnik, dlatego prosiłem cię, abyś mu oddał gotówkę. Jego dowód nie był brany pod uwagę w tej sytuacji, ponieważ na jego podstawie nie mogłem niczego wywnioskować, więc nie wiem, dlaczego znajduje się w tej skardze. W międzyczasie sam napisałeś, że "to po co mi przelewał? Mógł mi nie przelewać, a my byśmy się rozjechali." Na sam koniec przyznaję ci rację, że napisałem, że szkoda tracić czasu na 40 dolarów. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

18 godzin temu, TheShadov. napisał:

Witam, skarga na mnie, więc pozwole się wypowiedzieć. Zaczynając od samego początku, masz rację, że gracz blokował Ci możliwość wystawienia pojazdu. Co do taranu, ciężko mi to ocenić, ponieważ najechałeś na marker, w którym pojawiło się GUI giełdy. W ostatnich sekundach twojego nagrania (https://imgur.com/a/krZlVXN), można dostrzec twojego kolegę xmvjkixD_, który być może wbiegł pod pojazd, co mogło spowodować odbicie od niego i uderzenie w twój pojazd. Dla mnie jest trudno stwierdzić, czy było to celowe czy nie. Przechodząc dalej, gdy twój kolega napisał reporta, zacząłem obserwować gracza VVerto. Akurat w momencie obserwacji widziałem, jak celowo zajechałeś mu drogę i zapytałeś, czy płaci. W tym momencie jeszcze nie wiedziałem o twoim dowodzie, więc postanowiłem teleportować się do ciebie i zapytać, dlaczego taranujesz. Ty odpowiedziałeś "co ja to tak?" (jest to trochę niezrozumiałe). Po minucie pokazałeś mi twój dowód, po czym stwierdziłem, że taka sytuacja nie zasługuje na zabranie prawa jazdy. Gracz otrzymał ostrzeżenie, aby nie utrudniał rozgrywki innym, i poprosiłem go, aby ci zapłacił. Warto również wspomnieć o twoim zachowaniu i wymowie zarówno w moją stronę, jak i w stronę drugiego gracza (tutaj do logów ma dostęp administracja, więc jeśli będzie potrzeba, to dostarczę dokładne momenty). Co do przelewu tych 40 dolarów, na moje uszkodziłeś mu w pewnym stopniu silnik, dlatego prosiłem cię, abyś mu oddał gotówkę. Jego dowód nie był brany pod uwagę w tej sytuacji, ponieważ na jego podstawie nie mogłem niczego wywnioskować, więc nie wiem, dlaczego znajduje się w tej skardze. W międzyczasie sam napisałeś, że "to po co mi przelewał? Mógł mi nie przelewać, a my byśmy się rozjechali." Na sam koniec przyznaję ci rację, że napisałem, że szkoda tracić czasu na 40 dolarów. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

po 1 gracz nie moze przepychać tak mocno aut jak jest kierowca, co do wypowiedzi cepa nie było to do ciebie tylko do drugiego gracza jeśli to odebrałeś inaczej to przepraszam, co do 40$ to gracz mi zapłacił po czym miałem mu oddać więc dalej tego nie rozumiem

Nie chodzi tu o przepychanie, ale o potrącenie i podbicie auta. Podejrzewam, że sam nie raz znalazłeś się w takiej sytuacji, gdzie ktoś wyskoczył przed ciebie, i cię odbiło w którąś stronę. Nie wiem, co mam ci napisać w kwestii tych dolarów. Chciałem, abyś mu je zwrócił, ze względu na to, że mogłeś uszkodzić jego silnik, zajeżdżając mu drogę.

20 minut temu, TheShadov. napisał:

Nie chodzi tu o przepychanie, ale o potrącenie i podbicie auta. Podejrzewam, że sam nie raz znalazłeś się w takiej sytuacji, gdzie ktoś wyskoczył przed ciebie, i cię odbiło w którąś stronę. Nie wiem, co mam ci napisać w kwestii tych dolarów. Chciałem, abyś mu je zwrócił, ze względu na to, że mogłeś uszkodzić jego silnik, zajeżdżając mu drogę.

niby dobra mógł potracić tego gracza tyle że zobacz, gracz nawet nie miał animacji upadania a przy niższych prędkosciach poprostu postać druga stoi i mozesz z nią przejechać całą mapke, odrazu po potrąceniu mój kolega się ruszał więc
to tak średnio aby sie odbił, zobacz to:                                                                       image.png.616632c4f1f893b82b9b3cb832b2d074.png }
gracz przed włączeniem mojego menu nawet skręcił w moją strone więc nie wiem czy to przez niego, także to tłumaczenie że sie odbił to nie ma sensu

W całej sytuacji doszło do nieporozumienia na poziomie Supporter <--> Gracz. Analizując załączony dowód w sprawie, zdecydowanie można odczytać celowość taranu w ostatnich sekundach nagrania i na tej podstawie należałoby wyciągnąć konsekwencje. Gracz taranujący został ukarany warnem co patrząc na historię kar związanych z prowadzeniem pojazdów było słuszną i dobrze wyskalowaną karą. Oskarżający gracz nie powinien był zajeżdżać drogi sprawcy wcześniejszych kolizji i tutaj muszę uwierzyć supporterowi na słowo jeżeli doszło do kolizji przez takowy manewr to również oskarżający powinien zostać w jakiś sposób ukarany. Dyskusja i wzajemne przelewanie sobie 40$ nie była konieczne gdyż takie działanie nie gwarantowało żadnego zadośćuczynienia żadnej ze stron. Na przyszłość oskarżającemu radzę wysłać dowód od razu w reporcie i cierpliwie poczekać, aż administracja zajmie się sprawą - pozwoli to na uniknięcie w przyszlości takich nieporozumień. Supportera upominam żeby dokładniej przyglądał się otrzymanym dowodom, a całą skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.