Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: Klocek
Powód skargi: Tak zwane "Faworyzowanie innych"
Data zdarzenia: 05.11.2023 21:58
Dowody: image.png.235d7bdb19763cbdba2376768a9374d1.pngimage.png.65c02ab1192242585556baadd4f24c8b.pngimage.png.ecb8fbf51d0fa1917592099134570192.png
Opis sytuacji: Z początku wysłałem reporta na gracza który użył w zdaniu wulgaryzmu, a po chwili na chat /g. Chwilę po tym ja dostałem mute, a gracz na którego napisałem reporta jedynie warna. 

Witam,
Otrzymałeś kare wyciszenia z uwagi na twoje wcześniejsze kary w postaci warnów za brak kultury. Gracz na którego wysłałeś raporta nie miał żadnych kar na serwerze, więc ukaranie go od razu wyciszeniem byłoby zbyt dotkliwą karą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.