Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ruiny Doherty

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

xOpzGlO.png

INFORMACJE.png.26d4a051ae742c06fc5aa9ac0aac1927.png

Witam, z tej strony Senior Pressman @NEONEKz Redakcji Prasowej Project News. W tym artykule opowiem wam o ruinach w San Fierro.VDgjwdI.png

A więc omawiane dziś ruiny znajdują się w stanie San Andreas umieszczone w mieście San Fierro na dzielnicy Doherty. Znajduje się w południowo-wschodniej części miasta i graniczy: od północy z King's i Śródmieściem, od zachodu z Garcią i Avispa Country Clubem, od południa z Foster Valley, a od wschodu z Easter Basin i Lotniskiem Easter Bay. Ruiny są pozostałością trzęsienia ziemi, które miało miejsce w 1988 roku i zdewastowało całą dzielnice Doherty, od tamtego czasu trwa odbudowa owej dzielnicy. Aktualnie znajdują się tam domki kontenerowe, z tego, co wiadomo w 1999 r. Natchan S. Podłożył bombę i wysadził część ruin, dzisiaj jest to teren otwarty i całodobowo oświetlony. Aktualne ruiny pałacu, w roku 1966 były one królestwem oraz siedzibą prezydenta Aiden Mich. Prezydent pochodził z dzielnicy Garcia w mieście San Fierro. Rodzina składała się z męża Aiden Mich, królowej Olivi Mich oraz trojga synów Connor, William, James Mich mieszkali oni wszyscy w tych ruinach. Pałac za czasów swojej świetności był ogromny, posiadał on 4 dziedzińce, 4 piętra, 33 pokoi, 14 łazienek posiadał również ogromne piwnice, w których były tunele, którymi można było się ewakuować na drugą stronę dzielnicy Doherty, niestety w wyniku trzęsienia ziemi w 1988 roku wszystkie tunele oraz piwnice zostały zasypane.

nARWf8N.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z mieszkańcem z bloku który znajduje się na przeciwko ruin.

hcsuzHu.png

R: Redaktor @NEONEK | M: Mieszkaniec bloku

R: Witam z tej strony pracownik redakcji Project News, Senior Pressman @NEONEK. Mam kilka pytań odnośnie do ruin Doherty, czy mogę zająć chwilę?
M: Witam, pewnie chętnie odpowiem panu na wszystkie pytania.

R: Więc czy słyszał pan historię tych ruin? Nie przeszkadzają panu te pozostałości?
M: Tak słyszałem historie, lecz niestety już kilka razy z mieszkańcami zwracaliśmy się do burmistrza, aby wyburzył lub odnowił te ruiny, ponieważ one nie wyglądają najlepiej z dnia, na dzień się starzeją i się rozpadają.

R: Czy był pan w środku ruin?
M: Tak, ale to było 2 lata temu, ponieważ teraz jest zakaz wejścia, po prostu wszystko grozi zawaleniem.

R: Dobrze to wszystkie pytania ode mnie, dziękuje za poświęcony czas.
M: Nie ma problemu, również dziękuje za wywiad.

k1AwIr0.png

n90fXx5.gif

oeonkSb.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat Ruin Doherty. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

Project NEWS.png

Dla Redakcji Project News:

pbUalDp.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.png8gFaqgu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.