Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na frakcję SAFD.

krakanax

Rekomendowane odpowiedzi

Login: krakanax 

Nick: krakanax 

Serial: ACF3605308B48A7198841321191E36E3

Data zdarzenia: 4.11.2023 +/- 16:20 

Opis sytuacji: Witam.  Dzisiaj, czyt. 4.11.2023 godzina +/- 16:20 postanowiliśmy, że odegramy rp z wypadku, Poprosiliśmy supportera o pomoc w zorganizowaniu tego wypadku (ustawienie aut, dachowanie itp). Ustaliliśmy 2 poszkodowanych, specjalnie nawet wyszedłem z auta które było na innym pojeździe, żeby Frakcji SAFD było łatwiej odegrać rp, oraz aby mieli tylko jedną osobę do wyciągania z pojazdu. Zaczęło się, wszystkie frakcje przyjechały i zapowiadało się całkiem dobre rp, do momentu kiedy  strażak sobie postanowił chwycić prądownice i ją rozwijać. Nie zwróciłem na to większej uwagi, kontynuowaliśmy dalej rp. W pewnym momencie strażak napisał do mnie na DM wypraszając mnie tym samym z rp z powodu braku jednostek, gdzie kilka minut wcześniej inny strażak sam poprosił mnie to reset animacji, czyli było to równoznaczne z wiedzą o tym, że udział w rp biorą dwie osoby.  Tak tylko przypomnę, że rp związane  ze mną trwałoby dla frakcji SAFD maksymalnie 2 minuty. Jednak to zaakceptowałem, tym samym trochę się wykłócałem z frakcją SAFD o tym, że te to było nieodpowiednie zachowanie. Teraz zaczyna się ciekawsza część rp w której udział brał @LuiseeK05. . Strażacy popełnili przy wyciąganiu poszkodowanego z auta masę błędów, co również świadczy o tym, że są oni słabo przeszkoleni w tym temacie, lub nie przykładają na to większej uwagi. Ss'y oraz klipy do tego wydarzenia przedstawi @LuiseeK05.. kiedy już strażacy się nim zajęli, postanowiłem, że wezmę na bok strażaka i  z nim pogadam o tym, czemu mnie wyprosili z rp.
rozmawiałem wtedy na vc więc nie ma moich pytań, ale się spytałem strażaka czemu tak się stało. Napisał wtedy o tym, że na jedną osobę przypada 3 strażaków, a były wtedy 4 przy akcji. Jak wszyscy dobrze wiemy, rp na tym serwerze jest rzadko odgrywane, a jeszcze rzadziej jest to rp na dobrym poziomie. Uważam, że owy zapis w regulaminie o 3 strażakach do jednej osoby jest słabym punktem, ponieważ rzadko kiedy jest tyle osób, żeby odegrać rp w więcej niż jedną osobę. W dodatku jak Champion sam wspomniał, że nie chce biegać kółek za złamanie tego punktu jest bardzo dziwne, bądź  niepokojące. Jak wszyscy dobrze wiemy, jest to serwer RPG, nie musi być to idealne odwzorowanie do realnego życia. Wiadome jest to, że strażacy mogą się nudzić  robiąc ciągle te plamy, drzewa, a gdy nagle jest okazja zrobić dobre oraz ciekawe rp to nie mogą, ponieważ w regulaminie jest zakaz który jest bezsensowny. Wiadome jest to, że często są lekkie braki we frakcjach, i jest problem, żeby zebrać aż 6 osób, do rp w któym uczestniczą zaledwie 2 osoby. Co z rp w którym byłoby aż 4 poszkodowanych? potrzebne by było  12 strażaków, co jest przecież nierealne. 

pisząc tą skargę wnoszę o dokładniejsze przeszkolenie strażaków, oraz zmianę lub usunięcie tej zasady o 3 strażakach do jednego poszkodowanego, ponieważ jest to bardzo ograniczające.

Dodatkowo też ukazane jest tutaj  słabe zachowanie lidera frakcji, który daje za kare bieganie kółek, za złamanie tak bezsensownego punktu w regulaminie..  

Świadkowie: @LuiseeK05.

Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.45d73b4cd5292e2a61a267b7f64c7472.png 

Na tym screenie z logów widać nawet jak gracz o nicku BarteG poprosił mnie o reset animacji, i widział, że rp jest na 2 osoby, a z czasem mnie wyprosili. Również widać na nim, że  Strażak o nicku 5ive_ zaczął rozwijać PRĄDOWNICE, której nie da się rozwinąć. 

image.thumb.png.60ad005ee27f874ec9069f33c5fcb46d.png

Ten owy screen ukazuje moment kiedy nagle zostalem wyproszony z RP, ponieważ nagle uznali, że mają za mało jednostek na kontynuowanie rp ze mną.
image.thumb.png.ba285fbb8bfa6b7841d76d75081ea05a.png

Proszę w tym screenie brać pod uwagę  wypowiedzi gracza "champion" o id 37.  

Prądownica G-FORCE

a oto zdjęcie jak wygląda prądownica.

Dziękuję za przeczytanie, oraz życzę miłego dnia bądź miłej nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.