Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Gracza K3bus

LanceWilson

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 79771
Login: Nega_watt
Nick oskarżonego: @K3bus
Powód skargi: działanie na niekorzyść organizacji
Data zdarzenia: 28.10.2023
Dowody: https://imgur.com/a/zkIt6RA
Opis sytuacji: Witam, gracz o nicku K3bus notorycznie działał na niekorzyść organizacji TheAlways,ale teraz piszę o jednym takim wypadku. Otóż dnia 28.10 gracz pozostawił w miejscu do tego nie przeznaczonym pojazd marki Patriot  w okropnym stanie, pojazd zabrałem ze sobą i pojechałem go naprawić z czego  ss'y mam podane powyżej. Skargę na gracza napisałem jeszcze tego samego dnia na serwerze discord Organizacji. Pomimo ciągłego oznaczania gracza i pytania kiedy zapłaci, on napisał tylko "ile za to wyjdzie" i nie raczył już niczego więcej napisać, ów gracz również w pewnym momencie zmienił nick na discordzie bez informowania co było dziwne,ale po jakimś czasie sprowrotem ustawił stary. Minęło już naprawdę dużo czasu i gracz nadal nie oddał pieniędzy, nawet po tym,kiedy napisałem do niego na forum, on  tylko sobie odczytał i tyle. Chciałbym również dodać że gracz opuścił organizację TheAlways bez żadnego uprzedzenia,informowania zarządu, czy napisania na serwerze discord. Według mnie jest to bardzo chamskie i słabe zachowanie, ponieważ gracz miał naprawdę masę czasu na oddanie pieniędzy, ale mam nadzieję że gracz zostanie odpowiednio ukarany. Jak będzie trzeba to osoby z zarządu organizacji mogą również potwierdzić całą tą sytuację.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/0NLJZBV

spoko ale trudno było poinformować o planowanym wyjściu z org? poza tym samo to że miałeś problem żeby oddać pieniądze przez tydzień i dopiero oddałeś po napisaniu skargi to jest troche żałosne nie uważasz? i tak dużo było sytacji w których działałeś na niekorzyść org 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.