Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

pomoc przy odpaleniu gta oraz mta

cosmo

Rekomendowane odpowiedzi

cześć, zakupiłem nowy pc i pierwsze moje kroki z windows 10, system 64 bitowy. Po zainstalowaniu GTA crashuje mi, wywala do pulpitu zaraz po intro, natomiast MTA odpala się i zacina na ekranie początkowym. Po reinstallu GTA działało i GTA i MTA. Sterowniki graficzne poinstalowałem, directa też. Po resecie pc, za kilka h nadal nie rusza ani GTA, ani MTA, wychodzi na to, że muszę robić reinstall po każdym uruchomieniu PC. Miał ktoś taki problem? Wyskakuje mi coś takiego GTA:SA miała problemy z otwarciem pliku 'AUDIO-STREAMS-AA'. Nie mam pojęcia o co kaman i nie mogę znaleźć info na ten temat. Pozdrawiam

W dniu 5.11.2023 o 12:10, Miroslaw* napisał:

Cześć, kiedyś był ten sam błąd z tego co kojarzę

spróbuj w folderze z grą znaleźć folder AUDIO/STREAMS i wypakować do niego poniższy plik

Te pliki na podmiankę, czy trzeba je dodać? Nie mam folderu Streams, mam tylko Audio i w tym folderze kolejne dwa: SFX oraz CONFIG. W całym folderze z grą nigdzie nie ma tych plików na podmiankę, a więc gdzie mam je wypakować dokładnie ? Dzięki Ci za odpowiedź, pozdrawiam

kolejno: folder z Gta San andreas/audio

Powinieneś mieć 3 foldery:
Config, SFX, streams

Jeżeli nie masz streams, spróbuj go stworzyć, a następnie wszystkie pliki, które podesłałem wyżej do niego wpakować

Nie jestem pewien czy to może być wina tego, ale spróbujmy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.