Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tubas'a

Th3Stary

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Th3Stary
Nick oskarżonego: Tubas
Powód skargi :Naruszenie regulaminu serwera poprzez ujawnienie informacji o majątku innego gracza. Jest to sprzeczne z Regulaminem Administracji Serwera PKT 30.
Data zdarzenia: 02.11.2023
Dowody: https://streamable.com/xp6nnz
Opis sytuacji: Witam w dniu 02.11.2023 gdy mój kolega Domino76 gadał z Bakuss o sprawach finansowych wszedł pewien temat w którym bakuss wygadał się nam co do spraw prywatynch z Tubasem. Otóz powiedział on tak jak na nagraniu słychać że wraz z Tubasem podczas logów zobaczyli pewnego gracza majątek najprawdopodobniej bez jego zgody. (Chodzi mi tu o to że sprawdzili w logach ile ma kasy itd) Myśle że nalezy zrobić coś z tą karą tak jak jest napisane w regulaminie Administracji Serwer PKT 30 Administracji serwera zabrania się przekazywania informacji graczom, do których nie mają bezpośredniego dostępu. Nie dotyczy przekazywania informacji niewrażliwych (tj. kolejność pojazdu na serwerze, właściciel pojazdu).

Proszę o dodanie konkretnych dowodów na których widać, że faktycznie rozmawiałem z graczem / udostępniałem mu informacje na temat majątku danego gracza tym samym łamiąc regulamin administracji. Z danym graczem nigdy nie rozmawiałem na kanale głosowym, a jedynie pisałem w grze. Nie przypominam sobie sytuacji w której podawałem takie informacje.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.