Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <mixsu>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RuskiDywan
Nick oskarżonego:Mixsu
Powód skargi: Mute a potem permban
Data zdarzenia: 03/11/2023
Dowody: Obczajcie logi bo ten typ jest chyba niepelnosprawny
Opis sytuacji:  A wiec tak zaczelo sie na gieldzie jak podeszlem do 3 graczy i powiedzialem ze przeplacili za auto bo kupili od handlarza ze max 70k warte napisalem potem 4 typa zaczelo mnie cisnac na gieldzie na vc jak daloby rade sprawdzcie ich logi vc jak sie da wogole no i mowilem cisneli mnie przez dobre 5min zreportowalem ich po czym to ja dostalem mute na 4dni za prowokacje XDDD Zadnej prowokacji z mojej strony nie bylo prosze sprawdzic moje logi powiedzenie ze ktos przeplacil za auto i ze kupil od handlarza jest prowokacja ? XD To tyle z mojej strony pozdrawiam i prosze cos zrobic z tym nie kompetentym adminem a i jak cos jego adress wyciekl na dc 

Nie wiem jak za bardzo mam się do tego odnieść, zrobię to tylko i wyłącznie bo mam taki obowiązek, ponieważ po twoich zwrotach czyt. "typ jest chyba niepełnosprawny" lub "i jak coś jego adress wyciekł na dc" nie powinieneś jej otrzymać. Otrzymałeś za to pierw ostrzeżenie, byś zakończył swoje prowokacje, po warnie pisałeś następujące wiadomości; 

2023-11-03 14:15:56  RuskiDywan 70k max za tego sztrucla

2023-11-03 14:15:23  RuskiDywan nawet max silnika nie ma

2023-11-03 14:15:15  RuskiDywan to gowno jesszcze

2023-11-03 14:15:12  RuskiDywan w dizlu

2023-11-03 14:15:10  RuskiDywan a oni ze nie XD

2023-11-03 14:15:07  RuskiDywan ja 70k mowie

2023-11-03 14:15:05  RuskiDywan ile bys dal za tego gruza max ?

2023-11-03 14:14:47  RuskiDywan cehj mala

Pisałeś to oczywiście, przy graczu, który sprzedawał samochód o który chodzi w twoich wypowiedziach. Uważam to za prowokujące, dlatego otrzymałeś kare wyciszenia. Co do graczy, którzy Cię wyzywali otrzymali oni wszyscy stosowne kary/upomnienia do wykonanego czynu. 

A dlaczego tpypy mi na matke na vc wjezdzaja warna dostaja a ja mute na 4dni za napisanie ze auto to gowno ty jestes jakis normalny ? Chlopie ogarnij sie nie nadajesz sie do supportowania wyzywanie matki=warn Powiedzenie ze auto to strucel= Mute 4dni XDDDD A ten adress to jakis typo wysyla na dc ze twoj adress niby nwm czy real a i jeszcze jedno jak ci pisze ze masz sie tp bo typy mi na matule wjezdzaja na vc to sie tepasz a nie 10minut po sie tepasz jak chcesz to tutorial jest na yt jak bys supportem na serwerze mta

6 minut temu, RuskiDywan napisał:

A dlaczego tpypy mi na matke na vc wjezdzaja warna dostaja a ja mute na 4dni za napisanie ze auto to gowno ty jestes jakis normalny ? Chlopie ogarnij sie nie nadajesz sie do supportowania wyzywanie matki=warn 

Nikt Ci mamy nie wyzywał, przynajmniej nie przy mnie. Jeżeli dysponowałeś dowodem na to, że ktoś aż tak mocno Cie wyzywał, było mi go podesłać, teraz możesz mieć pretensje tylko do siebie. 

6 minut temu, RuskiDywan napisał:

Powiedzenie ze auto to strucel= Mute 4dni XDDDD 

Mute na 4 dni dostałeś, ponieważ jest to kara skalowana. 

7 minut temu, RuskiDywan napisał:

a i jeszcze jedno jak ci pisze ze masz sie tp bo typy mi na matule wjezdzaja na vc to sie tepasz a nie 10minut po sie tepasz jak chcesz to tutorial jest na yt jak bys supportem na serwerze mta

To, że nie ma mnie fizycznie obok Ciebie, nie oznacza, że nie patrzę na całą sytuacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.