Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Moonbeam 2kid na body classic do 30.10.2023 23:59

Areczek.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: czarny_czesiu
VUID/ID pojazdu: 
2483
Model pojazdu: moonbeam
Silnik pojazdu: 1.3 pb
Przebieg pojazdu: cyganski
Dodatki: felgi trance body classic
Sposób kontaktu: mta serwer forum
Dodatkowe informacje: fajny pod trzymanie 

Cena wywoławcza: 20k
Minimalna kwota przebicia: 1k
Data i godzina zakończenia licytacji: 30.10.2023 23:59

Zdjęcie pojazdu: image.png.a4dcefab091b7d272eec8511b6a887ee.png

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: tak

2 godziny temu, czarny_czesiu napisał:

@Banan99 kto wygrał licke i powinien kupic moonbeama bo @Maniekkk522 wycofał offke po czasie dłuższym niż 30min

Nie mam teraz nawet takich pieniędzy mówiłem daj mi to ci zapłacę poczekaj miesiąc może dwa i mogę go kupic

1 minutę temu, Maniekkk522 napisał:

Nie mam teraz nawet takich pieniędzy mówiłem daj mi to ci zapłacę poczekaj miesiąc może dwa i mogę go kupic

I z resztą zdałem sobie sprawę że jak dla mnie ta furka nie ma takiej wartości więc przepłacać nie będę wolałem sobie kupić promo za te pieniądze 

Przeczytałem ale go nie wezmę bo po pierwsze nie mam teraz takich pieniędzy a po drugie nie ma on takiej wartości a offke wycofałem szybciej a to że forum tego od razu nie wstawiło to nie moja winna 

26 minut temu, czarny_czesiu napisał:

radze przeczytac regulamin licytacji.

Mam 40k tykę xi za niego mogę dać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.