Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

oldzik - porzegnanie

RafalSplakulec

Rekomendowane odpowiedzi

niestety znudziłem sie serwerem wiem ze niedawno wrucilem ale jednak dzis stracilem duzo pieniedzy przez @rizzgod*shs oszust na giełdzie

dzk wszystkim za gre @Zebra szkoda ze nie było ci ena serwerze jak najbardziej potrzebowałem

@Sky dzk ze jestes jedyny ogarniety admin ale nad resztom musicie popracować (na pewno nie bierzcie lastoakarudy)

@rizzgod*shs oddasz sianko to nie wylecisz z banem inaczej sie zegnamy

@natalalala @NAT228 @Natalcia @Natalciaa @Natalciaa! @natalika @Nataliaaa @natalka2006 @Natalia1662 któraś z was mi dzis serce złamała nie pozdrawiam

@LastoAkaRudy dzk za wszystko zawsze byłeś spk ziomem powodzenia ze wszy 😄

@Pawex26 @dejzik dzięki wam dwóm że mnie zaprosiliście do gry dejzika nie moge znalezc chyba usunoł konto pawex jak macie kontakt to pozdrów ode mnie i dla ciebie też pozdro 😄 nocne odpały nie zapomne nigdy ^^

@FockeWulf kontakt był zawsze dobry szkoda ze sie skączyło jak skączyło pozdro

@Maga @AFX dzk za wszystkie odpały u konkurencji było śmiesznie 😄 

dzk juz sie raczej nie zobaczymy wyjezdzam do szkoly zagranice tam gta sa jest zakazane raczej nie bd mógł grac trzymka

pozdro - oldzik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.