Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na AmzeK ( Wklejona )

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Wklejona za kolege bo perm na forum. Banan pozwolił nie mój log << [471] Banan99: Poproś kogoś innego żeby wstawił

UID: 78200
Login: AxoBlue
Nick oskarżonego:AmzeK
Powód skargi: nadanie mi 3d mute i WYTEPANIE na tyl eventu bez powodu i odrzucanie reportow na Niego samego przez niego
Data zdarzenia: teraz
Dowody: Logi
dodam że odrzucał reporty na niego samemu i jeszcze mnie wyrzucił i przed tym wytepal na tyl eventu co mnie wkurzylo i zaczalem pisac brzydkie slowa do ktorych sie przyznajeDowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak

Uszanowanie.

Administratorka semyaaza organizowała event pościgowy dla gracza, więc dołączyłem się jako osoba utrudniająca. Jasno i wyraźnie zostaliście poinformowani, że jeżeli będziecie się wpychać i pchać innych graczy to zostaniecie wytepani na koniec, pchałeś się, więc zgodnie z informacją zostałeś wytepany na tył. Przechodząc do nadania kary wyciszenia, nie panując nad swoimi emocjami postanowiłeś obrażać innych graczy i ich prowokować, więc zostałeś ukarany karą wyciszenia. Sytuacja z wyrzuceniem z serwera za pisanie raportów, otóż nie - postanowiłeś zrobić sobie z raportów infolinię i wysyłałeś je z bezsensowną treścią, więc zgodnie z moimi procedurami pierw zostałeś ostrzeżony, nie pomogło, więc zostałeś wyrzucony z serwera. Z mojej strony to wszystko, oczekuję na decyzję Administracji RCON.

( Wklejone ) 
ⓁAxoBlueⓁ — Dziś o 15:22 Panie AmzeK ja tam sie nie pchalem byłem na pierwszym miejscu gdy pan Ger1b pchal się w moj tyl auta eventowego co wypchało mnie na gore a jego podemnie nie mam na to zadnych dowodow lecz powinni być swiadkowie czego nie jestem pewny mimo to zostaje przy swoim przez to postapilo do moich brzydkich slow typu Amzek jest slepa czego teraz zaluje ale to nie wazne wazne jest to ze zostalem wytepany nie slusznie i domogam sie sprawiedliwości

Zauważyłem, że się pchasz, więc moja reakcja była natychmiastowa. Świadek może powiedzieć wszystko na twoją korzyść przykładowo, więc oczekiwałbym nagrań lub chociażby screenów z potwierdzeniem twoich działań w tamtym momencie. Twoje zachowanie na czacie lokalnym nie było na miejscu, więc zostałeś ukarany. Tyle z mojej strony, miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.