Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na sebix936

lejek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 50397
Login: Flaxenn
Nick oskarżonego: sebix936
Powód skargi: Nie spłacenie rat za pojazd
Data zdarzenia: Sprzedałem auto dnia 15.10, miał czas do 22.10
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=65476f08&is=6534fa08&hm=3a8b7b68ffa6f0dd8df94c742b0e5348c6e4392ab3bd066e9f7f1545c5ebf43c&

Opis sytuacji: Elo. Kupił auto w rate. Mówił, że odda po sprzedaży buffka. Po sellu Buffka nie oddał kasy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.thumb.png.278f0728f8e019996c5a0663d1d30310.png

Witam  zakupiłem pojazd marki Flash  od  gracza  lejek  wraty jak  to widać  na ss  po zakupie  wystawiłem  go poglądowo  na  forum  i  jak  ogłaszałem  go to się  dosiedziałem  , że  nie jest wart on 2.2kk więc  sprzedał mi  go o 200k za  dużo chciałem się dogadać  co do odmiany ale nie chciał potem  jak mnie 3dni nie było w domu  i jak  już  byłem  to chciałem się  dogadać  co do zmiany umowy rat , że  zamiast  2.2kk by było 2kk albo 2,1kk coś  tam w miarę  się dogadałem  ale  po 2d pisał , że  on nie zmienia umowy   i  tera musze  go sprzedać za te 2.2kk aby  nie być stratny i aby oddać  kasę  na  lejka  moim zdaniem  umowa powinna  być zmieniona bo jak słyszałem  on go kupił  za  1.8kk i ja po 7d kupiłem na  raty za  2.2kk  i to trochę psuje gospodarkę serwera. Moja opcja  to  jest taka aby zrobić  albo odmianę albo zmienić umowę  i dać  mi jakiś  czas  na zebranie kasy  no bo trochę  to zajmie a tak aby gracz  w  tydzień zarobił 500k to nie realne  na jednym aucie. 

14 minut temu, sebix936 napisał:

i to trochę psuje gospodarkę serwera.

Rozumiem, kupiłes troche po zawyżonej cenie, jednak nie psuje to gospodarki. Dużo osób za id przepłaca i to dośc spore sumy.

14 minut temu, sebix936 napisał:

dać  mi jakiś  czas  na zebranie kasy

Miałeś kasę po sprzedaży innego auta. Potem wymieniłeś się longiem za turka z dopką. Założyłeś lampy do turka, wymieniłeś się za turka na jakieś banshee i greena 1k id, kiedy mogłeś na spokojnie poczekać na offki w kasie. Od razu po sprzedaży greena miałeś wystarczająco kasy aby mi oddać jednak ty postanowiłeś kupić zrke. Czekam na odp.

3 minuty temu, Leszek*nt napisał:

Zatem jesteś zobowiązany zwrócić 519,000$ graczowi @lejek (UID: 50397) do 28.10.2023 do godziny 23:59 przez bank w Los Santos. Gdyby kwota została spłacona wcześniej, poinformuj mnie za pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.

jak  do  28.10.2023 jak  jest  29.10.2023  chyba   do 28.11.2023

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.